Arvas: Hedefim halkın oylarıyla kazanmak

Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, kentte en fazla oyu alarak ilk sırada belediye başkanı koltuğuna oturma hedefinde olduğunu belirterek, “İkinci sıra adayı olarak görevlendirme ile belediye başkanı olmayı arzulamam” dedi. Arvas, milletvekili olduğu dönem zarfında yanlış işlere bulaşmadığını, alnının ak, yüzünün pak olduğunu söyleyerek, “Milletvekili maaşımı kullanmadım. Sürekli kentime gidip gelerek, yapılması gereken yatırımların hızlandırılması için gayret gösterdim” dedi.

Arvas: Hedefim halkın oylarıyla kazanmak

Van’daki yerel ve yaygın medya mensupları ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya gelen Ak Parti’nin Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, davetlerine iştirak eden basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başladı.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere çok iyi hazırlandıklarını, seçim çalışmalarının yoğun şekilde geçtiğini belirten Arvas, milletvekili olduğu beş yıllık süre zarfında elinden gelen çalışmayı yaptığını anlattı.

Özellikle bölgedeki kuraklığa karşı 14 yeni göletin devreye alındığını, bazılarının ihalesinin yapıldığını, bazılarının yapım aşamasında olduğunu, bazılarının ise devam ettiğini ifade eden Arvas, “Ak Parti’nin 8 milletvekili vardı. Ama çalışan üç Ak Parti’li vekildi. Bizler bu kentin her alanda gelişmesi için gayret gösterdik” dedi.

Bir soru üzerine ikinci sırada görevlendirme ile belediye başkanı olmak istemediğini belirten Arvas, “Benim amacım halkımızın oyları ile ilk sırada seçilip kazanıp koltuğa o şekilde oturmaktır. Eğer ‘nasıl olsa ikinci sıradaki belediye başkanı olacak’ gibi bir düşünce olmuş olsaydı, hiç çalışmazdık. Seçim çalışmalarımız oldukça yoğun geçiyor. Halkımızın bizlere olan teveccühü bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

Detaylar gelecek

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 16:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit karagülle
Halit karagülle - 4 ay Önce

Sayın başkan İlk önce tebrik ederim bir Van'ın çocuğu olarak inşAllah temennimiz sizlersiniz bize otogar bize şehir stadyumu organize sanayi çevreyolu Van'ın en azından bir URFA bir Erzurum bir Malatya olamadık Allah kabul etmesin inşAllah iktidar ötesi yalan Van metro turizm aylesi olarak başarılı ar dilerim Van imiza hayır li uğurlu olsun inşAllah

SIRADAKİ HABER