Başkan Aybar, kurum ziyaretlerini sürdürüyor

Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Van İl Başkanı Halil Aybar, kentteki kurumları ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Aybar ve beraberindeki heyet, bu kapsamda SGK Van İl Müdürü Abidin Görsoy ve İpekyolu Şerif Onat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Arif Deniz'i ziyaret etti.

Başkan Aybar, kurum ziyaretlerini sürdürüyor

Beraberindeki Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Van İl Kadın Kolları Başkanı Merve Balıkçı ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Güneş ile birlikte SGK Van İl Müdürlüğü ve İpekyolu Şerif Onat Sosyal Hizmet Merkezi'ni ziyaret eden Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Van İl Başkanı Halil Aybar, kentteki sorunlarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

İlk olarak SGK Van İl Müdürü Abidin Görsoy'u makamında ziyaret eden Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Van İl Başkanı Halil Aybar ve beraberindeki heyet, burada Müdür Görsoy ile görüştü.

Müdür Görsoy ile kentte yaşanan sorunlarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Aybar ve beraberindeki heyet, federasyon çalışmaları hakkında ise bilgiler verdiler.

Akabinde İpekyolu Şerif Onat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Arif Deniz'i ziyaret eden Başkan Aybar ve beraberindeki heyet, burada da karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Aybar, SGK Van İl Müdürü Abidin Görsoy ve İpekyolu Şerif Onat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Arif Deniz'e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla ziyaretler sona erdi.

"EL BİRLİĞİ İLE İLİMİZDE YAŞANAN SORUNLARA ÇÖZÜM BULMAK İSTİYORUZ"

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Aybar, "Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu olarak kentteki çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Genel Başkanımız Sayın Nihat Kızılpınar tarafından bu görev tarafımıza tevdi edildikten sonra sahada çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilimizdeki kurumları ziyaret ederek federasyonumuzun çalışmaları hakkında bilgiler veriyoruz. Yine kurumları ziyaret ederek, kentte yaşanan sorunları birinci dereceden yetkililerimize aktarma fırsatı buluyoruz. Bu amaçla İŞKUR, KOSGEB, SGK Van İl Müdürlüğü ve İpekyolu Şerif Onat Sosyal Hizmet Merkezi'ni ziyaret ederek, kurum amirlerimizle görüştük. Bizimle yakından ilgilenen ve ilettiğimiz sorunları birebir not alan kurum amirlerimize teşekkür ediyorum. El birliği ile ilimizde yaşanan sorunlara çözüm bulmak istiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Nihat Kızılpınar tarafından tarafımıza tevdi edilen bu göreve layık olmak için gece- gündüz demeden çalışıyoruz. Güzel bir ekiple bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonumuzun Van İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Merve Balıkçı ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sayın Zeynep Güneş'e de bu anlamda teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber güzel işlere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER