Başkan Aybar'dan Başhekim Sarıkaya'ya ziyaret

Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Van İl Başkanı Halil Aybar, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Van SBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Başhekim Sarıkaya'ya federasyon çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Başkan Aybar'dan Başhekim Sarıkaya'ya ziyaret

Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Van İl Başkanı Halil Aybar, kentteki kurumları ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Aybar ve beraberindeki heyet, bu kapsamda Van SBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya'yı ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle birlikte Van SBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya'yı ziyaret eden Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Van İl Başkanı Halil Aybar, sağlık alanındaki çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Van İl Başkanı Halil Aybar'ın yanı sıra, İpekyolu İlçe Başkan İlhan Alal, Tuşba İlçe Başkan Harun Yıldız, İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Behice Tolan, Kadın Kolları Üyesi Hale Baher yer aldı.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Aybar, Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu olarak çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Bugünde Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu olarak Van SBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya'yı ziyaret ettik. Öncelikle bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Başhekimimiz Sayın Remzi Sarıkaya'ya çok teşekkür ediyorum. Bizler Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu olarak kentteki çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Genel Başkanımız Sayın Nihat Kızılpınar tarafından bu görev tarafımıza tevdi edildikten sonra sahada çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilimizdeki kurumları ziyaret ederek federasyonumuzun çalışmaları hakkında bilgiler veriyoruz. Yine kurumları ziyaret ederek, kentte yaşanan sorunları birinci dereceden yetkililerimize aktarma fırsatı buluyoruz. Bu amaçla Van SBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya'yı ziyaret ettik. Bizimle yakından ilgilenen ve önerilerimizi tek tek not alan Başhekim Sayın Remzi Sarıkaya'ya teşekkür ediyorum. El birliği ile ilimizde yaşanan sorunlara çözüm bulmak istiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Nihat Kızılpınar tarafından tarafımıza tevdi edilen bu göreve layık olmak için gece- gündüz demeden çalışıyoruz. Güzel bir ekiple bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah hep beraber güzel işlere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2024, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER