Başkan Aybar'dan kurumlara ziyaret

Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Van İl Başkanı Halil Aybar, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İŞKUR ve KOSGEB'i ziyaret etti.

Başkan Aybar'dan kurumlara ziyaret

Beraberindeki Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Van İl Kadın Kolları Başkanı Merve Balıkçı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, İŞKUR ve KOSGEB'i ziyaret eden Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Van İl Başkanı Halil Aybar, kentteki işsizlik sorunuyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

İlk olarak İŞKUR Van İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Van İl Başkanı Halil Aybar ve beraberindeki heyet, burada Müdür Yardımcısı Hanife Beyaz ile görüştü.

Müdür Yardımcısı Beyaz ile özellikle bölgede yaşanan işsizliği masaya yatıran Başkan Aybar ve heyeti, bu anlamda birçok kişinin iş için federasyonlarına başvurduğunu söyledi. Bu anlamda Müdür Yardımcısı Beyaz'dan destek isteyen Aybar, kentteki işsizliği minimize etmek için çabaladıklarını söyledi.

Müdür Beyaz ise, İŞKUR olarak her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını vurguladı. Daha sonra KOSGEB Van İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden Başkan Aybar ve beraberindeki heyet burada ise KOBİ Uzmanı Ufuk Çakır ile görüştü.

Başkan Aybar, İŞKUR Müdür Yardımcısı Hanife Beyaz ve KOSGEB KOBİ Uzmanı Ufuk Çakır'a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla ziyaretler sona erdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER