Başkan Say'ın makam aracı satışa çıkarıldı

Van'ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'ın makam aracı açık teklif usulü satışa çıkarıldı. 1 milyon 819 bin TL karşılığında satışa çıkarılan Volvo S90'nı kimin satın alacağını merak ediliyor.

Başkan Say'ın makam aracı satışa çıkarıldı

Edremit Belediyesi, Başkan İsmail Say'ın makam aracı olan 2018 model Volvo S90'nın satışa çıkarıldığını duyurdu. Kilometresi 142 binde olan aracın satışı açık teklif usulü ile satılacak.

Mavi Edremit Peyzaj Sanayi ve Ticaret Anomin Şirketi envanterinde kayıtlı olan ve Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'ın makam aracı olan Volvo S90 1 milyon 819 bin TL karşılığında satışa çıkarıldı.

2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/c Maddesi kapsamında Açık Teklif Usulü ile satışı yapılacak olan makam aracını kimin alacağı mera konusu oldu.

Makam aracının satış ihalesinin 28 Aralık Perşembe günü saat 11.00'de Edremit Belediyesi Ana Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda yapılacağı belirtildi.

İhaleye katılmak isteyenlerin ihale şartnamesini satın almak zorunda oldukları belirtilirken, şartnameyi satın almak isteyenlerin 5 bin TL'yi Mavi Edremit Peyzaj Sanayi ve Ticaret Anomin Şirketi'ne yatırarak alabilecekleri vurgulandı.

İhaleye katılmak isteyenlerin, ihale saatinden önce ihale şartnamesini incelemeleri ve tekliflerini de şartnamede belirtilen şartlar çerçevesinde vermeleri gerektiği belirtilerek, usulüne uygun olarak hazırlanmış tekliflerin en geç 28.12.2023 tarih ve saat 11:00' e kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında Edremit Belediyesi Ana Hizmet Binası Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne teslim edilmesi gerektiği ifade edildi.

Başkan Say'ın makam aracı olan ve KDV hariç 1 milyon 819 bin TL karşılığında açık teklif usulü satışa çıkarılan 2018 model Volvo S90'nın yeni sahibinin kim olacağı merak ediliyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2023, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER