Başkan Temel, futbolcularla bir araya geldi

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, kentteki 1. etap kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra 2 Ağustos'ta toplandığı Kayseri'de güç depolamaya devam ediyor. Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Erol Temel, bu kapsamda kampta futbolcularla bir araya gelerek, kulübün genel durumu hakkında verimli bir değerlendirme yaptı.

Başkan Temel, futbolcularla bir araya geldi

İkinci etap kamp çalışmaları kapsamında Kayseri'de toplanan ve Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde çalışmalarını sürdüren Vanspor, lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Vanspor yönetimi de tam kadro Kayseri'de takımı yalnız bırakmayarak, morallerini üst seviyede tutuyor.

Kulüp Başkanı Erol Temel, beraberindeki Sportif Direktör Ahmet Bilici ve Kurumsal İlişkiler Basın Sözcüsü Fikret Beler ile birlikte, takımın Kayseri Erciyes'teki kampında futbolcularla bir araya geldi.

Kulübün genel durumu üzerine verimli bir değerlendirme yapan Başkan Temel, futbolcuların görüş ve önerilerini dinledi.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen buluşmada, takımın hedefleri ve geleceği için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Vanspor'un başarısı için hep birlikte daha güçlü adımlar atılması için çalışmaların devam edeceği belirtildi.

YÖNETİM VE FUTBOLCULAR SIRA GECESİNDE BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan Kayseri Erciyes'teki kampta tam kadro bulunan Vanspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla sıra gecesinde bir araya geldi.

Takım ruhunun pekiştirildiği özel gecede, futbolcular hem eğlenirken, hem de yeni sezon için moral depoladı. Çalınan müzikler eşliğinde halaylar çeken futbolcular geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi.

Öte yandan Kulüp Başkanı Erol Temel, gece çiğ köfte yoğurarak futbolculara ikramda bulundu.

Devam eden kampta futbolcuların morallerinin üst seviyede olması dikkatlerden kaçmadı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2024, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER