BBP heyeti Van'a geliyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Alfatlı, Tevfik Eren ve MKYK üyesi Uğur Karaca bazı temaslarda bulunmak ve teşkilat ile buluşma toplantıları kapsamında bugün Van'a geliyor.

BBP heyeti Van'a geliyor

Van'da bazı ziyaret ve temaslarda bulunacak olan Büyük Birlik Partisi heyeti, akabinde teşkilat mensuplarıyla bir araya gelecek.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Alfatlı, Tevfik Eren ve MKYK üyesi Uğur Karaca'nın yer aldığı heyet bugün kente gelecek.

Kentte bazı ziyaret ve temaslarda bulunacak olan heyet akabinde teşkilat mensuplarıyla bir araya gelecek. Urartu Oteli'nde düzenlenecek olan toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak olan heyet, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya'nın kendi isteğiyle istifa ettiği il başkanlığına ise atanan ismin kente gelecek olan heyet tarafından açıklanması bekleniyor.

Edinilen bilgiye göre Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanlığı'na önceki dönemde başkan yardımcılığı görevinde bulunan İlhami Dalgın'ın atandığı belirtildi.

Bugün yapılacak olan toplantıda Büyük Birlik Partisi yeni Van İl Başkanı kesinlik kazanması bekleniyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2024, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER