Belediyeye borcu olanlar için mobil kolaylık…

İpekyolu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ile Halk Bankası arasında yürütülen proje sayesinde, mobil internet bankacılığı üzerinden belediyeye borcu olanlar işlemlerini online yapabilecek.

Belediyeye borcu olanlar için mobil kolaylık…

İpekyolu’nda, vatandaşlar, kolay ve kesintisiz hizmetlere erişebilmeleri için tek tuşla vezne işlemlerini mobil internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirebilecek.

Bilgi İşlem Müdürlüğü ile ilk olarak Halk Bankası arasında yürütülen projeye istinaden, mobil internet bankacılığı üzerinden ödeme yapmak isteyen vatandaşlar ödemeler/vergi kısmından fatura ve kurum ödemelerini daha sonra belediye butonundan İpekyolu Belediyesi vergi kısmını tercih etmeliler. Ardından TC Kimlik No bilgileri girildikten sonra çıkan borç tutarı kadar tutarı seçip onaylayarak ödeme işlemeni online olarak gerçekleştirebilirler.

Böylece ÇTV ve emlak borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar belediye hizmet binasına gitmeden sıra beklemeden saniyeler içerisinde ödemelerini gerçekleştirebilecekler.

İpekyolu Belediyesi ilerleyen günlerde farklı bankalarla da çalışmalar yürüterek gelişen ve dijitalleşen dünya karşısında yenilikleriyle ilçe halkına hizmet etmeye devam edecek.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2023, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER