Bir veda da Nurullah Aslan'dan…

2024-2025 futbol sezonunda yine ikinci ligde yoluna devam edecek olan Vanspor'da, sıcak gelişmeler devam ediyor. Van temsilcisinde bir yandan transfer çalışmaları devam ederken, bir yandan da ayrılıklar sürüyor. Vanspor'da son olarak geçtiğimiz sezon önemli işlere imza atan başarılı eldiven Nurullah Aslan takımdan ayrıldığını duyurdu.

Bir veda da Nurullah Aslan'dan…

18 Temmuz Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongrede yeni kulüp başkanı olması beklenen Erol Temel, beraberindeki Gökhan Hanoğlu, iç ve dış transferde görüşmelerini sürdürmeye devam ediyor.

Bu kapsamda teknik direktör Tahsin Tam ile anlaşan Vanspor, iç transferde ise Hasan Bilal ve Ahmet Eren'le yeniden anlaşmaya vardı. Bunun yanı sıra Vanspor'da geçtiğimiz sezon önemli işlere imza atan bazı futbolcular da takımdan ayrıldı.

Furkan Saki, Sinan Kurumuş ve Muhammed Gönülaçar'ın ardından, geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla önemli kurtarışlara imza atan ve birçok maçta 3 puanın alınmasında başrol oynayan kaleci Nurullah Aslan da Vanspor'a veda etti.

Ayrılığıyla ilgili açıklamalarda bulunan başarılı eldiven, "Her şey için teşekkürler Vanspor. Kalbim, gönlüm sizlerle" ifadelerine yer verdi. Başarılı eldivenin bu sezon 1. Lig'de mücadele edecek olan Amedspor ile anlaştığı ileri sürülüyor.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 37 maçta görev yapan Nurullah Aslan, bu periyotta 3 bin 330 dakikada sahada kalırken, kalesinde 37 gol gördü. 14 gole engel olan başarılı eldiven, 1 gol atarken, 8 sarı kart gördü.

NURULLAH ASLAN KİMDİR?

1997 yılında Samsun'da dünyaya gelen ve futbola Temerspor'da başlayan başarılı eldiven, daha sonra Erbaspor, Samsunspor, Ankaragücü ve Gençlerbirliği takımlarında forma giydi.

Kariyerinde 154 resmi maça çıkan Nurullah Aslan, bu maçlarda 139 gol yerken, 62 gole ise engel oldu. 13 bin 730 dakika sahada kalan 2,02 boyundaki kaleci, bu periyotta 14 sarı kart, 1 kırmızı gördü.

Önceki sezon ligin ilk devresinde Ankaragücü'ne transfer olan fakat ve burada forma şansı bulamayan Nurullah Aslan, ikinci devrede ise Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Burada 13 maçta forma şansı bulan Nurullah Aslan, kalesinde 13 gol görürken, 4 gole engel oldu.

Geçtiğimiz sezon ise Vanspor formasıyla 37 maçta görev yapan Nurullah Aslan, bu periyotta 3 bin 330 dakikada sahada kalırken, kalesinde 37 gol gördü. Bu periyotta 14 gole engel olan başarılı eldiven, 1 gol atarken, 8 sarı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2024, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER