Bu gidişatın sonu hüsrandır

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Arnavutköy Belediyespor’la 1-1 berabere kalarak, maalesef kötü gidişatına son veremedi.

Bu gidişatın sonu hüsrandır

Arnavutköy Belediyespor karşısında yaşanan puan kayıpları bir kez daha gösterdiği ki, sezon başı atılan yanlış adımların meyvelerini yiyoruz yemeye de devam edeceğiz.

Rakip zayıf ve 10 kişi kalmasına rağmen, sen oyun içinde oyunu okuyarak hamleler yapıp, oyun anlayışında değişiklikler yaparak, bu maçı kazanamıyorsan kusura bakma ama demek ki bu iş senin işin değil.

Deplasmanda Arnavutköyspor'a konuk olan temsilcimiz Vanspor, ne yazık ki yaklaşık 50 dakika 10 kişiye karşı oynamasına rağmen galip gelmeyi beceremedi. Son yılların en pahalı takımı, bu maçla birlikte son yılların en kötü takımı olmaya devam etti.

Geride kalan 7 haftalık maratonda 12 puan kaybı yaşayan ve 5 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Vanspor, kaybedilen bu puanları nasıl telafi edecek? Bu gidişle, bu oyun anlayışıyla inanın etmesi de çok zor. Çünkü ne rakiplerini, ne de rakibin olmayan takımları geçemiyorsun.

İçeride kayıp, dışarıda kayıp. Kısacası ilk 7 haftalık maraton sonunda ortada büyük bir istikrarsızlık ve başarısızlık var. Peki, bunun faturası kime çıkacak?

Görünen o ki yeni teknik kadro da çare olmadı, olamayacak gibi de görünüyor. İnanın olamazda. Yeni teknik kadrosuyla Vanspor 2 maçta 5 puan kaybı yaşadı. Hele hele bu maç kesinlikle 3 puanlık bir maçtı. Ne yazık ki teknik kadronun oyun anlayışı ve futbolcuların beceriksizliği sayesinde 2 puan güme gitti.

İnanın rakip takım kırmızı kart görmese Vanspor maçtan puansız ayrılacaktı. Bu kötü gidişat sadece teknik kadro ve takıma yazmaz, yönetime de yazar.  Çünkü Yönetimde de hatalar vardır. Yönetimde kaç kişi işin ehli? Bence kulüp Başkanı Erol Temel'in bu takımın uyanması ve kendine gelmesi için köklü bir değişim ve radikal kararlar alması şarttır.

Yoksa bu gidişatın sonu bence hüsran olur. Sezon başı güven veren takım, gelinen nokta itibariyle güven vermeyen bir takım konumuna gelmiştir.

Çok şey yazmaya gerek yok. Her şey ortada. Lider ve yakın takipçisiyle aramızda 10 puanlık bir fark ve gardı düşmüş bir takım…

SALİH DENİZ

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emin Avcı
Emin Avcı - 4 gün Önce

Yazık verilen bunca emeğe.

Son yılların en yetersiz oyunu
Son yılların en yetersiz oyunu - 4 gün Önce

Bu "PAHALI" oyunculardan, bu "PAHALI" takımdan, bu " TEK RAKİBİ KENDİSİDİR" denilen Van Spor'dan bu sene bir cacık olmayacağı yedi maçın sonucundan ve yedi maçtır oynanan kötü oyundan artık anlaşıldı. Oyun sıfır, kolay gol yiyor, gol atamıyor, sadece boş boş yoruluyor, seyir keyfi vermiyor, güven vermiyor, göz doldurmuyor, profesyonellik yok, kalite yok, bol oyunculu şişkin bir kadro ama nitelikli futbol yok. Bu şehre yazık ediliyor. Bu şehrin adını taşıyan bu beceriksiz ekip bütün Van'ı üzüyor. Bu oyunla, bu skorlarla lider olmak, şampiyon olmak zaten mümkün değil. 1.lige bu kötü oyunla çıkılacaksa demek ki ülkede futbol bitmiş demektir. Ki zaten play off hattına bile giremeyecek sıradan bir takımla yüz yüzeyiz. Çok yazık. Van Spor her hafta eriyor. 2 mağlubiyet, 3 beraberlik ve sadece 2 galibiyet... Van bunu hak etmiyor.

VAN SPOR OYUNCULARINA SESLENİYORUZ
VAN SPOR OYUNCULARINA SESLENİYORUZ - 4 gün Önce

VAN SPOR'DA OYNAYAN KIYMETLİ OYUNCU KARDEŞLERİMİZ... SİZLER 2.LİGDE OYNUYORSUNUZ... LİGDE EN FAZLA BÜTÇE HARCAYAN TAKIMDASINIZ...YÖNETİM NEREDEYSE HİÇBİR EKSİK BIRAKMAMAYA ÇALIŞIYOR...VAN HALKI DA SİZLERİ SEVDİ, GÜVENDİ VE BAĞRINA BASTI.... KALECİLER DE YEDEK VE ASİL YİRMİ OYUNCU DA ŞAMPİYONLUK DÜŞÜNEN, 1.LİGDE OYNAMAK İSTEYEN BİR TAKIMA YAKIŞIR OYNAMALI... SİZLER ÇOK NİTELİKLİ, BAŞARILI, ETKİLİ OYUNCULAR OLURSANIZ HER TAKIM VE HER LİG SİZİ TRANSFER ETMEK İSTEYECEKTİR... HEM KARİYERİNİZ İÇİN, HEM VAN SPOR İÇİN LÜTFEN HER MAÇTA KENDİNİZİ GELİŞTİRİN... ARANIZDA TATLI BİR REKABET OLSUN... GÜVEN VEREN, GÖZ DOLDURAN, SEYİR ZEVKİ VEREN, GOL GETİREN, GALİBİYET KAZANDIRAN MÜKEMMEL BİR OYUN BEKLİYORUZ SİZDEN.... LÜTFEN ARTIK HER MAÇINIZI FARKLI KAZANMAYA BAKIN... ŞU SON BEŞ MAÇ ARTIK SON KÖTÜ MAÇLARINIZ OLSUN...

SIRADAKİ HABER