Büyükşehir Adayı Sadıksoy’dan kandil mesajı…

Yeniden Refah Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Abdullah Sadıksoy, Beraat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Büyükşehir Adayı Sadıksoy’dan kandil mesajı…

Yüce Allah’ın söz konusu günlerde kendisine dua edenleri geri çevirmeyeceğini dile getiren Yeniden Refah Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy, Van halkının ve tüm İslam Alemi’nin kandilini tebrik etti.

Çıktığı yolda mahcup olmaması adına Allah’tan yardım dilediğini belirten Sadıksoy, “Bizler halkımıza hizmet etmek ve kentin sorunlarını gücümüz nispetinde çözebilmek adına böylesi bir yola girdik. Yeniden Refah Partisi Van Büyükşehir Adayı olarak halkımızdan destek beklerken, kendilerinin de kandilini tebrik ediyoruz. Rabbim bizleri mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

Sadıksoy, Ramazan ayının müjdecisi olan Beraat Kandili’nin zoru kolaya, dertleri şifaya çevirmesi dileğinde bulunarak, “Rabbimizden bu güzel gecede Filistin ve Gazze’de zulme uğrayan kardeşlerimize yardımcı olması temennisinde bulunuyoruz. İsrail’in zulmü altında inleyen çoluk, çocuk, yaşlı, genç demeden öldürülen veya yaralanan Filistin ve Gazzeli kardeşlerimizin bir an önce kurtuluşa ermesini arzuluyoruz. Dualarımız; dünyanın her neresinde olursa olsun sıkıntı yaşayan kardeşlerimiz içindir. Bu vesileyle bir kez daha tüm İslam Alemi’nin kandilini tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2024, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER