Celal Şevgin, Büyükşehir aday adaylığına başvurusunu yaptı

Vanlı İşadamı Celal Şevgin, Ak Parti'den Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım'a başvuru evraklarını veren İşadamı Celal Şevgin, kentin sorunlarını ve çözüm yollarının da ne olduğunu bilen birisi olduğunu dile getirdi.

Celal Şevgin, Büyükşehir aday adaylığına başvurusunu yaptı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlere aylar kala Van'dan aday adaylığı başvuruları da artıyor. Van Büyükşehir Belediyesi için de aday adaylıkları gerçekleşmeye başladı.

Kentin üretici işadamlarından Celal Şevgin, Ak Parti Van İl Başkanlığı'na gelerek, Büyükşehir Belediyesi için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

ÇALIM: CELAL ŞEVGİN, BİRLEŞTİRİCİ, DÜRÜST BİR İSİMDİR

Son günlerde birbirinden değerli isimlerin aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu açıklayan Ak Parti Van İl Başkanı Abdullah Çalım, "Bildiğiniz gibi 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimler seçimi yapılacak. Bu seçim bizler için büyük önem arz ediyor. Milletvekili seçimlerinde elde edilen başarıyı yerel seçimlerde de sergilemek istiyoruz. Son günlerde birbirinden değerli isimler partimize gelerek aday adaylığı başvurusunda bulunuyor. Bugün de sizlerin de yakından tanıdığı bir isim olan İşadamı Celal Şevgin, Büyükşehir Belediyesi için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Celal Şevgin, doğduğu memleketine yatırım yapan, Van'da istihdam sağlayan bir ağabeyimizdir. Bu kararının kendisi için, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Celal bey, ayrıştırıcı değil, birleştiricidir. Çalışkan ve dürüst bir isimdir. Diğer kardeşlerimiz gibi, Celal Şevgin de Van'a hizmet için bu yola çıktı. Hakkında hayırlısı diyorum. Sizlere de hoş geldiniz diyor, sözü kendisine takdim ediyorum" dedi.

ŞEVGİN: HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

Daha sonra söz alan Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Şevgin, "Değerli İl Başkan Yardımcım, değerli partililer ve kıymetli misafirler, ben de sizlere bizleri kırmayıp başvuru yaptığımız bu programa katıldığınız için teşekkür ediyorum. Ben Cumartesi veya Pazartesi günü geniş çaplı bir toplantı yaparak, aday adaylığı tanıtım toplantısı yapacağım. Ben bu şehrin çocuğuyum. Sorunları iyi biliyorum. Çözüm yolları konusunda da kafa yoracak biriyim. Ben uzun süredir yöneticilik yapıyorum. Yüksekokul mezunuyum. 1975'lerde bakkal dükkanım vardı. Hepiniz de benim mazimi biliyorsunuz. İnşallah çıktığımız bu yolda güzel işler yapmayı planlıyoruz. Van, Cumhuriyet ve Maraş Caddesi'nden ibaret değildir. Van'ın Yeni Mahallesi, Yalım Erez Mahallesi, Hoçort'u da var. Kırsal bölgeler gelişmezse, sadece bir bölge gelişirse olmaz. Bizler eğer görev verilmesi halinde seçilirsek, inşallah güzel işler yapacağız. Ben Türkçe, Kürtçe, Arapça bilen bir kardeşinizim. Allah'ın izniyle aday olursak neye mal olursa olsun kazanacağız. Dediğim gibi geniş çaplı toplantımızı daha sonra yine yapacağız. Ben bir kez daha programımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan kardeşlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER