Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazeteci Uğurlu'ya Yılın İnternet Medyası Ödülü...

Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belirlenen isimlere ödüllerini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazeteci Uğurlu'ya Yılın İnternet Medyası Ödülü...

Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen '8. Anadolu Medya Ödülleri' sahiplerini buldu.

Sabah Gazetesi’nden Yavuz Donat, Hürriyet Gazetesi’nden Hande Fırat, Kanal 7’den Mehmet Acet, Türk Medya’dan Melik Yiğitel ve NTV’den Ahmet Arpat gibi jürideki seçkin isimler yılın en iyilerini belirledi.

Değerlendirme sonunda uzun yıllar önce  kurulan ve “Ailemiz” dediği takipçilerinin gönlünde taht kurarak başarı çıtasını her geçen gün yükselten www.yerelvanhaber.com Yılın Haber Sitesi seçildi.

Yerelvanhaber Genel Yayın Yönetmeni Erhan Uğurlu,  ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Türkiye'nin en prestijli basın yayın organların arasında yerini alan Yerelvanhaber Genel Yayın Yönetmeni Erhan Uğurlu "Uzun yıllar önce kurulan, haberde doğruluk, yorumda dürüstlük, fikirde ise milli hislerle okuyucularının gönlüne taht kuran yerelvanhaber  alanında uzman bir kadroyla çıktığımız yolda, yıllar önce bu alanda çalışmaya başlamış çok sayıda siteyi, her türlü zorluğa rağmen geride bırakmayı başardık. Van'da internet haberciliğine yeni bir soluk getirmenin, yakından takip edilip örnek alınan bir haber sitesi olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. www.yerelvanhaber.comu' Van'ın  lideri ve "Yılın İnternet Medyası" yapan tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Van Bölge Gazetesi 

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024, 20:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER