Elite World GO Van hizmete açıldı

Elite World Hotels&Resorts ikinci franchise oteli Van Edremit'te düzenlenen törenle hizmete açıldı. 32 odası bulunan ve Van Gölü'nün göz alıcı manzarasıyla çevrili Elite World GO Van, unutulmaz bir konaklama deneyimi için Van halkına ve müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Elite World GO Van hizmete açıldı

Otel Sahibi ve aynı zamanda Süerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Süer, 6 milyon dolarlık yatırımla Van halkına hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Elite World Hotels Satış ve Pazarlama Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu ise Elite World grubunun şu anda Türkiye genelinde 11 oteli ve 10 markası olan bir grup olduğunu dile getirdi.

Otellerini Türkiye'nin 7 bölgesine yaymak için çalışmalarını sürdüren Elite World Hotels&Resorts ikinci franchise otelini Van Edremit'te hizmete açtı. Ülke turizminin gelişmesine katkı sunmak için kollarını sıvayan Elite World Hotels&Resorts, bu kapsamda müşterilerine kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

Van Gölü'nün göz alıcı manzarasıyla çevrili Elite World GO Van, yeni konseptiyle Van halkının hizmetine açıldı. Tüm aşamalarında en kaliteli malzemelerin kullanıldığı Elite World GO Van, Edremit'te, az katlı mimariyle müşterilerini güvende hissettiriyor.

Kültür, turizm ve doğa harikası Van'da açılan Elite World GO Van, müşterilerine konaklama keyfi yaşatırken, öte yandan Van'ın konforlu ve göz alıcı atmosferinde, bölgenin en modern oteli Elite World GO Van Edremit'te yer alan Elite Marin, misafirlerini hem açık büfe kahvaltılarda hem de gruplar için düzenlenen öğlen ve akşam yemeklerinde özenle ağırlıyor.

BEZAROĞLU: "ELİTE WORLD MARKASI EMİN VE SAĞLAM ADIMLARLA BÜYÜYOR"

Açılışta konuşan Elite World Hotels Satış ve Pazarlama Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, "Elite World grubu olarak bildiğiniz gibi 2012 yılında Van'da ilk otelimi açmıştık. Bugün ise Elite World GO markasıyla franchise dediğimiz Elite World GO Van Otelimizin açılışını gerçekleştirdik. Elite World grubu şu anda Türkiye genelinde 11 oteli ve 10 markası olan bir gruptur. Yaklaşık bir yıldır franchise iş modeliyle büyüme stratejimizi açıklamıştık ve o noktada da şuan çalışmalarımız devam ediyor. Elite World GO Van Oteli bizim ikinci franchise otelimiz oldu. Daha önce Samsun'da açmıştık. Bundan sonra hem yurt içinden, hem de yurtdışından franchise modeliyle yeni otellerimizi turizm sektörüne kazandıracağız. Bunun dışında yurt dışında da franchise vermeye başladık. Geçtiğimiz Fildişi Sahilleri'nde Elite World Grand markamızı franchise olarak verdik. 2026 yılında da orada otelimizi hizmet açacağız. Hedefimiz 2030 yılına kadar 50 oteldi. Allah kısmet ederse hedefimizi tutturacağımıza ve hedefimizin üzerine çıkacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki aylarda zaten yeni otellerimiz devreye girecek. Şu anda onların sözleşme aşamaları devam ediyor. Elite World markası emin ve sağlam adımlarla büyüyor" dedi.

"OTELİMİZDEKİ DOLULUK SAYISI ARTARAK DEVAM EDİYOR"

Elite World GO Van Otel hakkında da bilgiler veren Bezaroğlu, "Bu otelimizi gelen misafir profiline göre standartları, fiyatlandırması bizim Van'daki diğer 5 yıldızlı otellerimize göre bir tık daha ekonomik. Her kesime hitap edebilecek ve gelen misafirlerin burada rahat bir şekilde dinlenebileceği, aynı zamanda Van Gölü manzarası ile güne uyanmak bu otelde olacak. Otelimizin kahvaltısı çok güzel. Yine odalar çok konforlu. Odalar çok büyük. Bilindiği gibi Van'a gelen turist profilinde çocuklu aileler daha ön planda ve daha büyük odalar istiyorlar. Uzun dönem konaklamaları olduğu zaman bu tarz odaları daha çok tercih ediyorlar. Tüm odalarda balkon olması bence artı bir avantaj. Van Gölü manzarası yine gerçekten çok güzel. Keyifli bir yatırım oldu. Bugün resmi açılışını yaptığımız otelimiz Şubat ayından bu yana hizmet veriyor. Otelimiz hizmet vermeye başladığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Otelimizdeki doluluk sayısı artarak devam ediyor. Aynı zamanda TGA yönetim kurulu üyesiyim. TGA kısmında da Van'ın tanımı kapsamında büyük çalışmalar yapıyoruz. Bilindiği gibi Haziran ayından Kültür Yolu Festivali olacak. O festival Van'ın tanıtımı açısından çok iyi oldu. Doğu Anadolu Bölgesi'nde turizm daha fazla gelişmesini istiyoruz. TGA kısmında zaten bölgeyi sürekli konuşuyoruz. İlerleyen süreçte de bu tanıtımlar sayesinde çok daha güzel şeylerin olacağına inanıyorum" diye konuştu.

SÜER: "İLİMİZE GÜZEL BİR YATIRIM KAZANDIRDIK"

Otel sahibi ve aynı zamanda Süerler Grup Başkanı Ali Süer ise yaptığı açıklamada, söz konusu otel yatırımının 5 milyon dolar olduğunu ifade ederek, Van'a yatırım yapmaktan dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Süer açılışa yoğun ilgi gösterilmesinin kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Bugün buradaki kalabalığın kentteki yatırımlara ne kadar sahip çıktığının göstergesidir. Bu konuda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Bu katılım bizi gerçekten gururlandırdı. Gücümüz güç kattı. Bundan sonraki süreçte de bu ile yatırım yapmak için elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Elite World ve Süerler Grup bu ilin markasıdır. Gücümüzü birleştirerek, Van Gölü manzaralı ve ilimize yakışır güzel bir turizm tesisi kazandırdık. Gerek konuklama, gerek restoran ve gerekse de organizasyon alana olarak bu ile güzel bir yatırım kazandırdık. Bu yatırımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yatırımlar bu halkın ve bu ilindir. Bu tür yatırımlara hep beraber sahip çıkmamız gerekiyor. Elite World GO Otelimiz 32 odası olan, 100 yatağı olan bir oteldir. Süerler Grubu olarak bu ilde turizm sektöründe farklı yatırımlarımız da var. Bu yatırımları sadece para kazanmak için değil, ilimize katma değer sağlamak için yapıyoruz. Van'daki otellerimizde 180 odamız var ve 365 yatağımız var. Bu ilin turizmine katkı sağlayacak, nezih tesislerimiz var. Aynı zamanda Elite World GO Otelimizdeki organizasyon alanımızla burada yaklaşık olarak bin kişiyi ağırlayabilecek durumdadır. Çok değerli ekibimiz var. Turizm sektöründe adından söz ettiren bir ekiple yola çıktık" ifadelerini kullandı.

"VAN BİR TURİZM KENTİ OLACAK"

Van'da birçok güzelliğin bir arada olduğunu belirten Süer, "Van inanıyorum ki bir turizm kenti olacak. Bizlerin çabası da bu yöndedir. İnanıyorum ki gerek milletvekillerimiz, gerek valimiz, gerek belediye başkanlarımız, bu ilin basını, iş dünyası, halkı hep beraber bu ile sahip çıkarız. Tekrar bu yoğun katılımdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özellikle basın bizim için çok önemli. Çünkü olan bu ilin aynasıdır. Bu ilin güzelliklerini ön plana çıkarmalarını istiyoruz. Bu kente hepimizin vefa borcu var. Çünkü biz sefaletten geldik ve bunu korkmadan söylüyoruz. Bu güzellikleri ve sahip olduklarımızı bu halkın desteğiyle elde ettik. Bu kente yatırım yapmak adına risk almaya devam edeceğiz. Bu yatırımlar bu kentin halkına değer. Otelimizde şu anda 40 kişi istihdam ediyoruz. Bu sayısı önümüzdeki süreçte artacaktır. Süerler Grup olarak ilimizde 700 civarında kişiyi istihdam ediyoruz" diye konuştu.

Açılış programına, kentteki STK başkanları, dernek yöneticileri, siyaset, spor, sanat ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2024, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER