Fidan, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Ak Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adaylığı için son başvurular da yapıldı. Daha önce aday adayı olacağını açıklayan Handan Fidan, parti binasına gelerek aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Fidan, aday adaylığı başvurusunu yaptı

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Van’da aday adaylığı başvuruları gerçekleşti. Ak Parti son gün 22 Kasım’dı. Aday adayları da il ve ilçe teşkilatlarına gelerek başvurularını yaptı.

Daha önce aday adayı olacağını açıklayan Ak Parti İl Yöneticilerinden Handan Fidan, Edremit İlçe Başkanlığı’na gelerek başvurusunu yaptı.

Burada söz alan Handan Fidan, yaz-kış demeden geceli gündüzlü çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Kıymetli Başkanlarım değerli dava arkadaşlarım, kadim Van şehrimizde yıllardan beri omuz omuza sizlerle birlikte kar kış demeden gece gündüz adım adım hatta kapı kapı gezerek Ak parti vizyonunu ortaya koymak için çalıştık. Geldiğimiz noktada her birimizin çok büyük emekleri var öncelikle hepinize şükranlarımı arz ediyorum. Büyük bir kentin ve zengin bir tarihin üzerinde yaşıyoruz bu güzel memleketin evladı olarak daha çok çalışmamız gerektiğini bununla birlikte daha çok kenetlenmemiz gerektiğini unutmamalıyız. Acizane ben de sizlerin bir kardeşi olarak uzun yıllardır sizlerin teveccühü ile partimizin bir çok kademesinde görev aldım bir kadın olarak hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan vakit mefhumu gözetmeden bütün şehri adım adım gezerek her insanımıza özellikle de her kadınımıza ulaşmaya ve yüreğine ak parti sevdasını aşılamaya gayret ettim” dedi.

Sahada güzel çalışmalara imza attıklarını söyleyen Fidan, “Tüm bu çabalarımla sahada çok güzel işler başardık bütün zorluklara rağmen bu günlere gelmeyi burada olmayı rabbim bize nasip etti. Şimdi yine sizlerin desteği ve himayesinde bu kadim kentin en şirin ilçesi olan güzel ve yeşil Edremit ilçemize hizmet için talibim. Tabi 100.yılda yüz proje ile hazırız bu anlamda kültürel sosyal ekonomik ve bir çok alanda projelerimiz hazır burada şuan tek tek açıklayarak değerli vakitlerinizi almayalım ama isteyen dava arkadaşlarınıza geniş bir zamanda arz edebiliriz. Tabi ki tüm bu çalışmalarımızı sizlerin destek ve himayelerinde halkımıza sunmak için büyük bir heyecan ve enerji ile teveccühlerinizi bekliyoruz. Şimdilik çok daha fazla değerli vaktinizi almadan sizleri sıkmadan desteklerinizi arz ediyorum. Şeffaf bir yönetim vatandaş odaklı nezakete dayalı bir yönetime talibiz güçlü bir kadromuz alanında uzman bir ekiple mükemmel bir hizmet sunarak güzel ve şirin ilçemizin hak ettiği yere gelmesi için gece gündüz demeden çalışmaya gayret edeceğiz şimdiden tüm destek ve katkılarınız için şükranlarımı arz eder saygı ve hürmetlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 16:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
FATMA ÇİFTCİ
FATMA ÇİFTCİ - 10 ay Önce

Canım kardeşim seninle her zaman gurur duyuyorum yıllardır emek verdin emeklerinin karşılığını almanı gönülden istiyoruz her şeyin en iyisini hakediyorsun

Gamze Çiftci
Gamze Çiftci - 10 ay Önce

Teyzem seni çok seviyorum sen herşeyin en güzelini hakediyorsun emeklerin gayretini en iyi bizler biliyoruz emeklerinin karşılığını almanı çok istiyorum yolun açık etsin teyzem senin yanındayız.

Hikmetullah ŞENOL
Hikmetullah ŞENOL - 10 ay Önce

Rabbim yolunu açık etsin Handan Başkan

SIRADAKİ HABER