Hasan Bilal yeniden Vanspor'da

TFF 2. Lig'de mücadele eden Vanspor, 2023-2024 futbol sezonu öncesi transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Van temsilcisi bu kapsamda geçtiğimiz sezon takımda mücadele eden Hasan Bilal'le yeniden anlaştığını duyurdu.

Hasan Bilal yeniden Vanspor'da

Geçtiğimiz hafta olağan genel kurul toplantısını yapan ve yeni yönetimini oluşturan Vanspor, Teknik Direktör Mustafa Sarıgül'le resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra iç transferde takımda tutmak istediği futbolcularla da görüşmelerini sürdürüyor.

Vanspor, bu kapsamada geçtiğimiz sezon Süper Lig ekibi Kasımpaşa'dan kiralanan Hasan Bilal ile yeniden anlaştı. 2022-2023 futbol sezonunda Vanspor formasıyla 33 resmi maça çıkan ve bu maçların 22'sinde ilk onbir başlayan Hasan Bilal, bu periyotta 9 gol atıp, 4 asist katkısında bulundu.

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor Futbol Kulübü, "2022-2023 sezonunda takımımızda forma giymiş tecrübeli kanat oyuncusu Hasan Bilal ile yeniden anlaşma sağlanmıştır" ifadelerine yer verdi.

Hasan Bilal geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla hem iç sahada hem de dış sahada İskenderunspor, Diyarbekirspor, Karacabey Belediyespor, Etimesgut Belediyespor, GMG Kastamonuspor, Ankara Demirspor, Kocaelispor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Serik Belediyespor, Sarıyer, Bucaspor 1928, Uşakspor, Balıkesirspor, Pazarspor, Fethiyespor, 1461 Trabzon FK, Adıyaman FK, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor maçlarında forma giydi.

HASAN BİLAL KİMDİR?

1998 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Hasan Bilal, Rami Spor Kulübü alt yapısında futbola başladı. Daha sonra Galatasaray alt yapısına geçiş yapan Hasan Bilal, bir sezon sonra Kasımpaşa alt yapısında futbol kariyerini sürdürdü.

Kasımpaşa ile profesyonel futbol kariyerine adım atan Hasan Bilal, daha sonra Keçiörengücü, Sakaryaspor, Diyarbekirspor ve Serik Belediyespor'da kiralık olarak forma giydi. Futbol kariyerinde 129 resmi maça çıkan Hasan Bilal, 24 gol atarken, 7 asist katkısında bulundu.

5 bin 741 dakikada sahada kalan Hasan Bilal, 2023-2024 futbol sezonunda da Vanspor formasını terletecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ- SALİH DENİZ

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2023, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER