İrez ve Güngöralp ailelerinin mutlu günü

Vanlı İş İnsanı Murat İrez'in oğlu Bayram İrez, hayatını Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp'ın kızı Aslı Güngöralp ile birleştirerek dünya evine girdi.

İrez ve Güngöralp ailelerinin mutlu günü

Pazar günü Divan Palece Kır Düğün Salonu'nda gerçekleştiren düğün törenine, AK Parti MKYK Üyesi Av. Zahir Soğanda, AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp, VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, İş İnsanı Burhan Ölmez, kanaat önderlerinden Şeref Ertuş, İş İnsanı Levent Cankurtaran, Suat Damgacı,  Tuşba İlçesine bağlı mahalle muhtarları, gelin ve damadın yakın akrabaları ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğün törenine katılan misafirler yöresel şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenerek, genç çiftin mutluluklarına eşlik ettiler. Toy büyüğü olan İş İnsanı Hasan Tonga ise, gece boyunca misafirler ile yakından ilgilenerek, çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.

Yoğun bir katılımın olduğu düğün töreninde çiftlerin nikâh şahitliğini AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray ve VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu yaptı. Nikâh sonrası Kandaşoğlu, oylama yaparak evlilik cüzdanını Aslı Güngöralp'a takdim etti.

İkram edilen yemek sonrası düğün uzun halaylar ile geç vakitlere kadar devam etti. Vanlı sanatçı Bervan Ardil'in sahne aldığı düğün töreninde, Tuşba Halk Oyunları Ekibi de yöresel oyunlarıyla renk kattı.

Düğün Törenlerine katılarak kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür eden gelinin babası Salih Güngöralp "Aslı Güngöralp'ın düğününe uzaktan ve yakından teşrif ederek bizleri onure eden tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Damadın babası Murat İrez ise, "Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan ve mutluluğuma ortak olan herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir düğün töreni ile oğlum Bayram ile Salih Beyin kızı Aslı hayatlarını birleştirdiler. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. En kötü günlerinin böyle olmasını temenni ederek, tekrar davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2024, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER