Irmak: Beklentilere uygun çözümler üreteceğiz

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden güven tazeleyen Eminpaşa Mahalle Muhtarı Mesut Irmak, seçim sürecini değerlendirerek, birlikte çalışarak herkesin ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun çözümler üreteceklerini vurguladı.

Irmak: Beklentilere uygun çözümler üreteceğiz

Seçimden önce yaptığı çalışmalarla Eminpaşa Mahallesi sakinlerinin takdirini toplayan Mesut Irmak, yapılan seçimde yeniden güven tazeleyerek Eminpaşa Mahalle Muhtarı olarak seçildi.

Eminpaşa Mahallesi'nde daha önce yaşanan alt yapı, imar, doğalgaz, gibi önemli sorunların çözülmesinde başrol olmayan Mahalle Muhtarı Mesut Irmak, bundan sonraki süreçte de mahallenin ihtiyaçlarını gidermek için çabalayacaklarını vurguladı.

Muhtarlık görevinin önemli olduğu ve büyük bir sorumluluk gerektirdiğini belirten Irmak, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, mahalleyi daha iyi bir yer haline getirme çabası içinde olacaklarını ifade etti.

Mahallelerini daha güvenli, daha temiz ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacaklarını belirten Irmak, "Değerli mahalle sakinlerim, öncelikle, tüm desteğiniz ve güveniniz için içtenlikle teşekkür ederim. Sizlerin desteğiyle muhtarlık görevine tekrar layık görülmek benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. Ancak, seçim sonuçlarına bakarak kimin oy verdiği ya da vermediği üzerinde durmak yerine, hepimizin bir araya gelerek mahallemizi daha iyi bir yer haline getirme çabası içinde olmamız gerektiğine inanıyorum. Her birinizin fikirleri, önerileri ve katkıları benim için değerlidir. Bu seçimde oy verenler kadar vermeyenlerin de sesi olduğunu unutmamalıyız. Hepimiz aynı mahallede yaşıyoruz ve herkesin görüşü önemlidir. Bu nedenle, birlikte çalışarak herkesin ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun çözümler bulabiliriz. Mahallemizi daha güvenli, daha temiz ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için birlikte çalışacağımıza söz veriyorum. Herkesin katılımını ve desteklerini bekliyorum. Sizlerle birlikte daha güzel günlerin bizi beklediğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER