Kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

Van İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadınları KADES uygulaması hakkında bilgilendirmeye devam ediyor.

Kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

Van İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, kent genelinde Kadın Acil Destek (KADES) uygulaması hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri bu kapsamda, KADES (Kadın Acil Destek) uygulaması, genel güvenlik kuralları, güvenli internet kullanımı, hırsızlık,  dolandırıcılık, sahte para, uyuma uygulaması, boğulmamak için neler yapılmalı? Konularında vatandaşları bilgilendirerek, broşür dağıttı.

Çalışmalarla ilgili Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince ilimiz genelinde 26.06.2024- 02.07.2024 tarihleri arasında KADES (Kadın Acil Destek) uygulaması hakkında bin 211 kadın vatandaşımıza, 'Kadına El Kalkamaz' sloganıyla 843 erkek vatandaşımıza bilgilendirme yapılmış broşür dağıtılmıştır. KADES (Kadın Acil Destek) uygulaması, genel güvenlik kuralları, güvenli internet kullanımı, hırsızlık, dolandırıcılık, sahte para, uyuma uygulaması, boğulmamak için neler yapılmalı? Konularında vatandaşlarımıza bilgilendirme yapılmış ve broşür dağıtılmıştır. Kadına yönelik şiddetle mücadele farkındalığını arttırmak ve daha çok vatandaşımıza ulaşmak amacıyla bilgilendirme, broşür dağıtımı, konferans ve eğitimlerimiz devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM TEKDUR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER