Karatekin ve Sevimli Ailelerinin mutlu günü

Vanspor başta olmak üzere birçok takımda top koşturan, akabinde Vanspor ve farklı takımlarda teknik direktörlük görevlerinde bulunan Turgay Karatekin’in oğlu Türkay, hayatını İrem Sevimli ile birleştirerek dünya evine girdi.

Karatekin ve Sevimli Ailelerinin mutlu günü

Uzun dönemler profesyonel futbol oynayan ve Vanspor başta olmak üzere farklı takımları çalıştıran Turgay Karatekin’in oğlu dünya evine girdi.

Fikret Sevimli’nin kızı İrem ile hayatını birleştiren Turgay Karatekin’in oğlu Türkay’ın kına merasimi 22 Ağustos Perşembe günü İstanbul Küçükçekmece’de gerçekleştirilirken, düğün ise önceki gün Van’ın Tuşba ilçesinde bulunan Altın Palas Vip Düğün Salonu’nda yapıldı.

Sevimli ve Karatekin ailelerinin yanı sıra, özellikle spor camiası düğün merasimine yoğun ilgi gösterdi. Kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Turgay Karatekin, “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, bütün akraba, dost ve davetlilere teşekkür ediyorum. Oğlum Türkay hayatını İrem Sevimli ile birleştirerek dünya evine girdi. Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum. Umarım hep mutlu olurlar. Rabbim mutluluklarını daim etsin” ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2024, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER