Miraç Acer, Vanspor'dan ayrıldı

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da devre arasında Etimesgut Belediyespor'dan transfer edilen ve beklenen performansı sergileyemeyen Miraç Acer takıma veda etti.

Miraç Acer, Vanspor'dan ayrıldı

Bu sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da, sıcak gelişmeler devam ediyor. Van temsilcisinde bir yandan transfer çalışmaları devam ederken, bir yandan da ayrılıklar sürüyor. Vanspor'da son olarak devre arasında Etimesgut Belediyespor'dan transfer edilen ve gelecek sezon yapılanmasında düşünülmeyen Miraç Acer, takımdan ayrıldı.

Bugün yapılacak olan olağanüstü kongrede yeni kulüp başkanı olması beklenen Erol Temel, beraberindeki Gökhan Hanoğlu, iç ve dış transferde görüşmelerini sürdürmeye devam ediyor.

Bu kapsamda teknik direktör Tahsin Tam ile anlaşan Vanspor, iç transferde ise Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Alpay Koçaklı ve Medeni Bingöl'le anlaşırken, , dış transferde ise Sergen Yatağan'ı kadrosuna kattı.

Bu süreçte geçtiğimiz sezon Vanspor'da başarılı işlere imza atan Furkan Saki, Muhammed Gönülaçar, Nurullah Aslan, Ahmet Ülük, Metincan Cici ve Sinan Kurumuş'un ardından Miraç Acer de takımdan ayrılan isimler oldu.

Devre arasında takıma katılan ve Vanspor forması ile 13 resmi maçta forma giyen Miraç Acer, bin 2 dakika sahada kalırken, bu periyotta asist veya gol katkısında bulunamadı.

 "VAN HALKINA SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

Vanspor'daki ayrılığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Miraç Acer, "Değerli Vanspor taraftarları ve Vanspor'a gönül veren tüm sporseverler; İyisiyle kötüsüyle geçen sezon arası itibariyle Vanspor'un bir parçası olarak gururla formasını giydiğim Vanspor'dan üzülerek ayrılma zamanı geldi. Bugün itibariyle sözleşmem gelecek sezon yapılanmasında yer almamam nedeniyle tarafımca tek taraflı olarak sonlandırılmıştır. Vanspor'a gelme serüvenimde bana güvenip bu formayı layık gören değerli başkanım Feyat Kıyak'a, Sportif Direktörümüz Osman Yaldırgan'a, değerli hocam Ümit Bozkurt ve ekibine, kulüpte çalışan çok değerli emekçilere teşekkür ederim. Geldiğim ilk günden bu yana bana evimdeymişim gibi hissettiren Van halkına sonsuz teşekkürler. Başka bir macerada görüşmek dileğiyle hoşçakal Van" ifadelerine yer verdi.

MİRAÇ ACER KİMDİR?

1996 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Miraç Acer, futbolla Trabzon Telekom Altyapısında başladı. Daha sonra 1461 Trabzon AY, Trabzonspor U121, U19, U21 takımlarında forma giydikten sonra 1461 Trabzon U21, Düzyutspor, 1461 Trabzon, Vanspor FK ve Etimesgut Belediyespor formalarını giydi.

Kariyerinde 230 resmi maçta forma giyen Miraç Acer, 6 gol atıp, 5 asist katkısında bulunurken, 18 bin 451 dakika sahada kaldı. Miraç Acer bu periyotta 43 sarı kart, 3 kırmızı kart gördü.

Miraç Acer kariyerinde Hekimoğlu formasıyla 145, Vanspor formasıyla 66, Etimesgut Belediyespor formasıyla ise 19 resmi maçta forma giydi.

Geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılan ve Vanspor forması ile 13 resmi maçta forma giyen Miraç Acer, bin 2 dakika sahada kalırken, bu periyotta asist veya gol katkısında bulunamadı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2024, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER