Rektör Şevli'den öğrencilere çağrı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, öğrencilere çağrıda bulundu. Öğrencileri Van YYÜ'ye davet eden Rektör Şevli, köklü geçmişi, çağdaş eğitim anlayışı ve güçlü kadrosu ile öğrencileri beklediklerini ifade etti.

Rektör Şevli'den öğrencilere çağrı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, birçok öğrenci üniversite tercihlerini yapmak üzere hazırlıklara başladı. Bu kapsamda öğrencilere çağrıda bulunan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, öğrencileri Van YYÜ'nün bir parçası olmaya davet etti.

Her sene birçok öğrencinin kaderini belirlediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın sonuçlarının açıklanmasıyla tercih günleri hem öğrenciler hem de veliler için kritik önem taşıyor. 2023 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) en çok tercih edilen bölümler mühendislik, sağlık bilimleri, işletme ve hukuk gibi alanlar oldu. 

 "SİZ DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ BEKLİYORUZ"

Bu kapsamda öğrencilere Van YYÜ'ye davet eden Rektör Şevli, "Sevgili Öğrenciler, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, yaşamınızda yeni bir sayfa açma yolunda önemli bir adım atacaksınız. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi olarak, geleceğinizi şekillendirmek üzere çıktığınız bu yolda sizlere rehberlik etmekten büyük mutluluk duyacağız. Üniversitemiz; köklü geçmişi, çağdaş eğitim anlayışı ve güçlü kadrosu ile siz değerli öğrencilerimizi bekliyor. Geleceğinizi inşa edeceğiniz bu önemli dönemde sizleri Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ailesinin bir parçası olmaya davet ediyoruz. Bu süreçte gösterdiğiniz emek ve çaba için sizi yürekten tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2024, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER