Serdar Tuncer Başkale'de söyleşi düzenledi

Şair ve yazar Serdar Tuncer, 'Kadının Gücü Van'ın Gücü' projesi kapsamında Başkale'de, 'Şiirli Muhabbet' konulu söyleşi düzenledi.

Serdar Tuncer Başkale'de söyleşi düzenledi

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Mustafa Çelik öncülüğünde Başkale'ye davet edilen ve Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen ve 50 bin kadını sinema, tiyatro ve söyleşilerle buluşturan 'Kadının Gücü Van'ın Gücü' projesi devam ediliyor.

Başkale Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen söyleşiye, Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Sercan Haskan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği söyleşide konuşan Serdar Tuncer, edebiyat, şiir, tasavvuf, Osmanlı ve Gazze'de yaşananlar ile ilgili konularda önemli bilgiler verildi. Şair ve yazar Serdar Tuncer, ayrıca katılımcılara tecrübelerini aktarıp, şiirler okudu.

Yoğun katılımla gerçekleşen söyleşi programı, Başkale Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik tarafından, Serdar Tuncer'e plaket takdimi ile sona erdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER