Tayfur ve Özer ailelerinin mutlu günü

Anadolu Ajansı Başkale Muhabiri Zafer Tayfur'un kardeşi ve daha önce gazetemizde çeşitli kademelerde görev yapan Necat Tayfur, hayatını Hacı Özer'in kızı Güneş Özer ile birleştirerek dünya evine girdi.

Tayfur ve Özer ailelerinin mutlu günü

Gazetemizde bir dönemler muhabirlik görevinde bulunan, şimdi ise wanhaber'de çalışan Necat Tayfur, Van'da esnaflık yapan Hacı Özer'in kızı Güneş Özer ile dünya evine girdi.

06 Eylül Cuma günü Mavi Göl Düğün Sarayı'nda gerçekleştirilen kına gecesinin ardından hafta sonu ise Başkale'de yapılan kır düğünü ile genç çift dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.

Düğün merasimine kanaat önderleri, STK temsilcileri, basın mensuplarının yanı sıra, Tayfur ve Özer ailelerine mensup davetliler katıldı.

Düğün töreninde gelin ve damadın yakınları tarafından düzenlenen birçok farklı etkinlik ile unutulmaz bir gün yaşandı. İkram edilen pasta ve yemekler sonrası düğün geç saatlere kadar süren halaylar ile devam etti.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen düğün töreninde davetliler gönüllerince eğlenirken, çekilen hatıra fotoğrafları sonrası düğün merasimi son buldu.

Öte yandan Şerefhan Aşireti reisi İskender Ertuş da Tayfur ve Özer ailelerini yalnız bırakmayarak mutlu günlerine ortak oldu.

Kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayanlara teşekkür eden damadın ağabeyi ve Anadolu Ajansı Başkale Muhabiri Zafer Tayfur, "Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, bütün akraba, dost ve davetlilere teşekkür ediyorum. Kardeşim Necat hayatını Güneş Özer ile birleştirerek dünya evine girdi. Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum. Umarım hep mutlu olurlar. Rabbim mutluluklarını daim etsin. Düğümüzü şereflendiren ve bizleri onurlarından Şerefhan Aşireti reisi İskender Ertuş'a da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2024, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER