TEGV'in yeni gönüllüleri çocuklarla buluşmaya hazır

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) İş Bankası Ateşböceği Öğrenim Birimi'nin yeni gönüllüleri Van'daki çocuklar ile buluşmaya hazır.

TEGV'in yeni gönüllüleri çocuklarla buluşmaya hazır

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV) Ateşböceği Öğrenim Birimi, Van Hacı Ömer Sabancı İlkokulu ve Ortaokulu'nda çocuklarla buluşmaya devam ediyor.

Etkinlik döneminde çocuklar, sanat, spor, bilim ve teknoloji gibi çeşitli alanlardaki aktivitelerle eğlenerek öğrenme fırsatı buluyor.

Etkinliklere destek verecek gönüller eğitimlerini tamamlayarak çocuklar ile bir araya gelmeye hazır. Yeni gelen gönüllülere Temel gönüllü Eğitimini Eğitmen Eylül Ürgün verdi.

Eğitime Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinden gelen 20 üniversite öğrencisi katıldı.   

Eğitim Van Nirun Şahin Giray Eğitim Parkında verildi.

Konuyla ilgili gazetemize konuşan İş Bankası AB Öğenim birim yöneticisi Necat Şimşek, TEGV'in 1995 yılında, eğitimin önemine inanan bir grup sanayici, yönetici ve akademisyenin katkılarıyla kurulduğunu ifade ederek, "TEGV, Türkiye'nin eğitim alanındaki en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri durumundadır. Vakıf, özellikle ilköğretim çağındaki çocuklara, okul dışı saatlerde ücretsiz eğitim desteği vererek ülkemizin geleceği için çalışmalarını sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2024, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER