Turgul: Yeniden Refah'ta yükseliş var

Yeniden Refah Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Güven Turgul, partilerinin yükselişinin devam ettiğini belirterek, her geçen gün büyümeye devam ettiklerini söyledi. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını belirten Turgul, Van'da birçok belediyeyi kazanacaklarını vurguladı.

Turgul: Yeniden Refah'ta yükseliş var

Yeniden Refah Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Güven Turgul, beraberindeki Edremit İlçe Başkan Vekili Barış Boru ve Edremit SKM Başkanı Rıdvan Katar ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ile görüşen Başkan Adayı Turgul, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Amaçlarının Van halkına hizmet etmek olduğunu ve bunun için yola çıktıklarını belirten Başkan Adayı Turgul, niyetlerinin hizmetten başka bir şey olmadığını söyledi. Kimseyi ötekileştirmeden büyümeye ve yollarına devam ettiklerini belirten Turgul, Yeniden Refah Partisi'nin giderek büyüdüğünü vurguladı.

Yeniden Refah Partisi yükselişinin sonuçlarını 31 Mart'ta sandıklardan çıkacak oylarla ortaya koyacaklarını belirten Turgul, seçim mahalline kadar üye sayılarını 500 binin üzerine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Partide görev alan herkesin gönüllülük esasıyla çalıştığını belirten Turgul, kazanmak için sahada olduklarını ve son ana kadar bu çalışmaları devam ettirip, takdiri halkımıza bırakacaklarını ifade etti.

"EDREMİT'İN SORUNLARINI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK"

Seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Turgul, "Edremit'te kazanmak için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Van'da birçok belediyeyi kazanacağımıza inanıyoruz. Bu minvalde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Tüm Vanlılara sesimizi duyurarak, göreve gelmek istiyoruz. Amacımız Van halkına hizmettir. Bunun için yola çıktık. Yoğun bir iş gücümüz var. Ama Van'ın ve Edremit'in sorunlarını çözüme kavuşturmak için bu yola çıktık. Niyetimiz hizmetten başka bir şey değil" dedi.

"2028 YILINDA GENEL BAŞKANIMIZ, TÜRKİYE'NİN YENİ LİDERİ OLACAK"

Yeniden Refah Partisi'nin ciddi bir yükseliş içerisinde olduğunu belirten Turgul, "Yeniden Refah Partimizin görüşü ortadadır. Ciddi bir yükselimiz var. Kimseyi birbirinden ayırmıyoruz. Herkes bizim için eşittir. Fatih Erbakan hocamızın çok güzel bir çizgisi var. Adı şaibelere karışmamış, kirlenmemiş ve temiz bir genel başkandır. Yeniden Refah Partisi bugüne kadar herhangi bir olumsuzluğun içerisinde yer almadı. Rahmetli Erbakan hocamız Türkiye'de güzel bir iz bıraktı. Milli Görüş'e sahip çıkan, sahiplenen bir alt yapı zaten vardı. Şuan o altyapının tamamı, Yeniden Refah Partisi'nin ayak seslerini duydu ve ciddi bir şekilde partimize katılımlar devam ediyor. Allah'ın izniyle 2028 yılında Genel Başkanımız Fatih Erbakan, Türkiye'nin yeni lideri olacak. Zaten halk da bunu istiyor ve destekliyor. Şuan insanlar belki bunu dile getiremiyor ama sandıkta çıkacak sonuçlar, zaten her şeyi gösterecektir" diye konuştu.

"AMACIMIZ HİZMETTİR"

Üye sayılarının her geçen gün arttığını ve üye sayılarını seçim sürecine kadar 500 bin üzerine çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Turgul, "Yeniden Refah Partimizin üye sayısı her geçen gün artıyor. Şu anda 500 bine yakın üyemiz var. Seçime kadar bunu 500 binin üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Güzel bir teşkilatımız var. Milli Görüş'e sahip çıkan bir ekibimiz var. Buradan hepsini bir kez daha selamlıyorum. Menfaatsiz çalışan bir ekip ruhu var. Devlet destekli bir çalışmamız yok. Herkes kendi cebindeki maaşıyla, kendi cebindeki harçlığıyla bir şeyler yapıyor. Kolundaki bileziği satıp, partimize destek çıkan kardeşlerimiz var. Amacımız hizmettir. Hiçbir şekilde herhangi bir menfaat yok. Herkes gönüllülük esasıyla çalışıyor" ifadelerini kullandı.

"PARTİMİZE BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR"

Bütün belediye başkan adaylarının kaliteli bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Turgul, "Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Dr. Abdullah Sadıksoy Bey, çok beyefendi bir insandır. Her bir adayımız ayrı bir kaliteye, ayrı bir kişiliğe sahiptir. Yine Çaldıran ve Bahçesaray belediye başkanlarımız partimize katıldılar. Şu anda mevcutta iki tane belediyemiz var diyebiliriz. Yine AK Parti'den küsen birçok kişi partimize katıldı. AK Parti'nin alt yapısı zaten Milli Görüş'ten gelmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da Rahmet Erbakan hocanın öğrencisiydi. AK Parti'den istifa edip, partimize katılan kardeşlerimiz, zaten Milli Görüşlü olanlardır. Farklı bir partiye gitmiyorlar, aslında kendi öz partilerine geliyorlar. Aslında bu şekilde kendi görüşüne, kendi partisine sahip çıkıyorlar. Dediğim gibi kazanmak için sahadayız. Elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Çalışmalarımızı son ana kadar devam ettirip, takdiri halkımıza bırakacağız. Partimize büyük bir teveccüh var. İnşallah 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişin ardından sona erdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 11:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Seyithan
Seyithan - 7 ay Önce

Van Edremit ilçe si gerçekten Van'ın en güzel ilçelerinden gelişmeye yönelik bı ilçe bunun içinde yeni bı yüz gerekir bunun içinde yeniden refah partisi daha iyi bı hizmet için sayın değerli Edremit sakinlerinden oylarına talibiz saygılar sunar.

Seyithan
Seyithan - 7 ay Önce

Van Edremit ilçe si gerçekten Van'ın en güzel ilçelerinden gelişmeye yönelik bı ilçe bunun içinde yeni bı yüz gerekir bunun içinde yeniden refah partisi daha iyi bı hizmet için sayın değerli Edremit sakinlerinden oylarına talibiz saygılar sunar.

SIRADAKİ HABER