Van Amatör Lig'de heyecan sürüyor

Van Amatör Lig A Grubunda 14. hafta, B Grubunda ise 12. Hafta maçları bugün ve yarın oynanacak olan maçlarla devam edecek. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Van Amatör Lig'de maçların kıyasıya mücadelelere sahne olması bekleniyor.

Van Amatör Lig'de heyecan sürüyor

Van Amatör Lig'de ligin ikinci devresi oynanan ve bol gollü geçen maçlarla devam ediyor. Bugün ve yarın oynanacak olan maçlarla devam edecek olan Van Amatör Lig'de, yine maçların bol gollü geçmesi bekleniyor.

Her hafta sonu İŞGEM, sanayi ve ilçe takımlarının sahalarında oynanan karşılaşmalar, kıyasıya mücadelelere sahne olurken, maçların bu haftada da kıyasıya mücadelelere sahne olması bekleniyor.

Bu kapsamda 29 puanla liderlik koltuğunda oturan Erciş Gençlik Belediyespor, bugün saat 13:00'te sahasında 26 puanla ikinci sırada yer alan Van Yolspor'u konuk ederken, gruptaki diğer karşılaşmalar yarın oynanacak.

24 puanla üçüncü sırada yer alan Van Büyükşehir Belediye Gençlikspor sahasında 19 puanla beşinci sırada bulunan Özalp Gençlikspor'u konuk ederken, 24 puanla beşinci sırada yer alan İlvanspor, 12 puanla yedinci sırada bulunan Van Kartalspor'la karşılaşacak.

13 puanla altıncı sırada yer alan Erciş Örenespor, haftayı BAY geçerken, Van 1974spor ve Tuşbaspor ligden ihraç edildikleri için maç oynanamayacak.

B GRUBUNDA 12. HAFTA MAÇLARI…

B Grubunda oynanacak maçlarda 29 puanla liderlik koltuğunda oturan İpekyolu Belediyesi Gençlikspor, Yeşil Gevaşspor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılacakken, 21 puanla ikinci sırada yer alan Altay Eğitim Kültürspor deplasmanda 16 puanla beşinci sırada bulunan Tuşba Gençlik Merkezispor'a konuk olacak.

17 puanla üçüncü sırada yer alan Van İskelespor deplasmanda 17 puanla dördüncü sırada bulunan Başkale Gençlikspor'la karşılaşırken, 11 puanla altıncı sırada yer alan Van DSİspor, 6 puanla yedinci sırada bulunan Erciş 1 Nisanspor'a konuk olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2024, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER