Van Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet binasının haczedildiği haberi doğru değil

Van'da bazı haber siteleri tarafından yapılan ve Van Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet binasının haczedildiğine dair ileri sürülen haberin doğru olmadığı açıklandı.

Van Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet binasının haczedildiği haberi doğru değil

Van'da bazı kesimler tarafından kamuoyunu yalan haberlerle yanlış bilgilendirme furyası devam ediyor.

Son olarak Van Büyükşehir Belediyesi'nin resmi hizmet binasının borç karşılığında haczedildiğine dair algı operasyonu oldu. Söz konusu haberin doğru olmadığı belirtildi.

Van'da gazetecilik mesleği adı altında kamu kurumlarını ve yöneticilerini karalayarak olumsuz algı oluşturan bir kısım medya, yalan haberler yaparak algı operasyonlarını sürdürüyor.

Bu algı kalemşörlerinin son haberi Van Büyükşehir Belediyesi ile ilgili oldu.

Bazı internet haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında Van Büyükşehir Belediyesi'nin borçlarına karşılık hizmet binasına haciz geldiği ve Belediyedeki bazı işlemlerden dolayı Sayıştay tarafından denetleme ve soruşturma yürütüldüğü karalamasında bulunuldu.

Belediye kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Büyükşehir Belediyesi'nin hali hazırda herhangi kişi veya firmaya borcunun bulunmadığı teyit edilirken, Büyükşehir Belediyesi'ndeki iş ve işlemlerden dolayı herhangi bir Sayıştay veya başka bir adli makam tarafından yürütülen soruşturmanın olmadığının da altı çizildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2024, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER