Van'da istihdama katkı…

Petrol Ofisi bünyesinde üretilen Petrol Ofisi Maxima Plus madeni yağ grubu AKKA Group bünyesinde Van ve bölge halkının hizmetine sunuldu.

Van'da istihdama katkı…

Van Hilton otelde, oto sanayi sitesi esnafı ile bir araya gelen Petrol Ofisi yetkilileri Maxima motor yağının kullanımı ve kalitesi hakkında bilgiler aktarıldı.

Programın açılış konuşmasını AKKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaval yaptı.

“BÖLGE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ BİZE VERİLDİ”

AKKA Group Yönetim Kurulu başkanı Ahmet Kaval yaptığı konuşmada, toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür etiğini belirterek, “AKKA Group olarak uzun süredir Petrol Ofisi ile akaryakıt üzerine ticaret yapıyoruz. Petrol Ofisi ile sağlam ve dürüst bir şekilde yapılan ticaretin sonucunda, grubunda lider durumda olan “Petrol Ofisi Maxima Plus” marka madeni yağın bölge distribütör sorumluluğu bize verildi. Bölge Distribütörü olmamız neticesinde başlangıçta en az 10 insana istihdam sağlamak koşuluyla işe başlamış olduk. İnşallah yakın zamanda bu sayı çok daha fazla olacaktır. Amacımız bölge halkına iş ve aş imkânı sağlamaktır. Bu konuda bize ve firmamıza güvenen Petrol Ofisi yetkililerine, bölge müdürlerine ve personellerine çok teşekkür ediyoruz. Rabbim bizleri Petrol Ofisi ailesine, siz değerli sanayi esnafına ve halkımıza karşı utandırmasın inşallah” dedi.

“KİMSENİN EN UFAK BİR ŞÜPHESİ OLMASIN”

 Van ve çevre illerin Petrol Ofisi Maxima Plus madeni yağların bölge distribütörü sorumluluğunu en iyi şekilde yapacaklarını ve buna dair kimsenin en ufak bir şüphesi olmamasını isteyen AKKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaval, tanıtım toplantısına iştirak eden herkese çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Petrol Ofisi bölge müdürü tarafından yapılan ürün tanıtım konuşması ve Petrol Ofisi yetkililerince slayt şeklinde gerçekleşen ürün tanıtım sunumunun ardından yemeğe geçildi.

Yenilen yemeğin ardından, katılımcılara hediye verilmek üzere yapılan çekiliş ve çekilen hatıra fotoğrafları ile program son buldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER