Van Filistin'e Destek Platformu üyeleri Elazığ'da buluşacak

İsrail'in Filistin'e yönelik soykırıma varan katliamlarını protesto etmek amacıyla 26 Mayıs Pazar günü Elazığ Cumhuriyet Meydanı'nda Yürüyüş ve Miting etkinliği gerçekleşecek. Van Filistin'e Destek Platformu üyeleri de bu kapsamda Elazığ'a gidiyor.

Van Filistin'e Destek Platformu üyeleri Elazığ'da buluşacak

Bölge illerinden vatandaşların da katılacağı Elazığ'daki büyük Gazze yürüyüşü ve mitingi etkinliğine büyük bir katılımın olması bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Van Filistin'e Destek Plotformu yetkilileri söz konusu etkinliğe Van'dan da çok sayıda vatandaşın katılacağını duyurdu.

Elazığ'da gerçekleşecek olan Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi'ne Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Dyiarbakır, Gaziantep, Malatya, Mardin, Muş, Siirt ve Van'dan çok sayıda kişinin katılarak İsrail'i proteste edeceği ve Filistin halkının onurlu direnişine destek olacağı belirtildi.

Van'daki katılımcılar Pazar günü sabah saat 08.00'de Yukarı Nurşin Camii önünden hareket edecek. Etkinliğe katılmak isteyenlerin 0432 212 10 65 nolu telefonlardan iletişime geçmesi gerektiği hatırlatıldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER