Van Gölüspor, 3-0 hükmen galip sayılacak

Van'ı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden ve geçtiğimiz hafta Bağlar Belediyespor'un sahaya çıkmamasından dolayı 3-0 hükmen galip sayılan Van Gölüspor, ligin son haftasında da Diyarbakır Adaletspor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı haftayı 3-0 hükmen galip kapatacak.

Van Gölüspor, 3-0 hükmen galip sayılacak

Geçtiğimiz hafta sahasında karşılaşması gereken Bağlar Belediyespor'un sahaya çıkmamasından dolayı 3-0 hükmen galip sayılan Van Gölüspor, bu hafta da Diyarbakır Adaletspor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı maç oynamadan hanesine 3 puan daha yazdıracak.

Ligin ikinci devresinde kötü bir performans ortaya koyan ve üst sıralardan iyice uzaklaşan Van Gölüspor, ligin son haftasında karşılaşacağı rakibinin ligden ihraç edilmesinden dolayı sahaya çıkmayacak.

Ligin son haftasını 3-0 hükmen galip kapatacak olan Van temsilcisi, böylelikle ligi 36 puanda kapatmış olacak. Şu ana kadar ligde oynadığı 23 maçta, 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Van Gölüspor, attığı 40 gole karşılık kalesinde 32 gol gördü.

Bu kapsamda ligin ilk devresini 19 puanla altıncı sırada tamamlayan ve ikinci devrenin ilk maçında Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'a 2-1 mağlup olan Van Gölüspor, ikinci hafta maçında ise Bitlis Özgüzelderespor'a 3-2 mağlup olmuştu.

Bir sonraki hafta deplasmanda karşılaştığı Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u 2-0'la geçen Van Gölüspor, Pazar günü sahasında konuk ettiği lider Mazıdağı Fosfatspor'a da 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu.

Daha sonra deplasmanda karşılaştığı Yeşil Vartospor'u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Van Gölüspor, ligdeki dokuzuncu galibiyetini alarak puanını 30'a yükseltti.

Son olarak geçtiğimiz hafta Bağlar Belediyespor'un sahaya çıkmamasından dolayı 3-0 hükmen galip sayılan Van Gölüspor, ligin son maçında da Diyarbakır Adaletspor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı haftayı 3-0 hükmen galip kapatacak.

GELECEK HAFTA MAÇLARI…

Grupta oynanacak son hafta maçlarında 64 puanla liderlik koltuğunda bulunan Mazıdağı Fosfatspor sahasında 27 puanla dokuzuncu sırada bulunan Yenişehir Belediyespor'u konuk ederken, 57 puanla ikinci sırada yer alan Bitlis Özgüzelderespor deplasmanda 35 puanla altıncı sırada yer alan Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'la karşılaşacak.

53 puanla üçüncü sırada bulunan Diyarbakırspor, deplasmanda 15 puanla on birinci sırada yer alan Yeşil Vartospor'la karşı karşıya gelirken, 50 puanla dördüncü sırada yer alan Şırnak Petrolspor ise, deplasmanda 36 puanla beşinci sırada yer alan Bağlar Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

Kayabağlar Beldesi Gençlikspor, Çınar Belediyespor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılacakken, Batman Kayraspor haftayı BAY geçecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER