Van Gönül Dostları Derneği’nden Vanspor’a moral ziyareti…

Van Gönül Dostları Derneği Başkanı Süleyman Çelebi Çomak ve beraberindeki heyet, yarın saat 14.30’da sahasında Erbaaspor ile karşı karşıya gelecek olan Vanspor’a moral ziyaretinde bulundu.

Van Gönül Dostları Derneği’nden Vanspor’a moral ziyareti…

Van Gönül Dostları Derneği Başkanı Süleyman Çelebi Çomak, Funda Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetiz adına Funda Pastaneleri Genel Müdürü ve çalışanları ve Vatanını Sevenler Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü İş İnsanı Nurettin Uygar, Vanspor FkKBaşkanı Erol Temel'i tesislerde ziyaret ederek, antrenman sonrası Vanspor'lu futbolculara iki tepsi baklava ikram etti.

Funda Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Ahmet Çetiz, “Vanspor Van'ın tanıtımında öncülük eden bir değerimizdir. Geçtiğimiz aylarda Vanspor'a yardım gecesinde Funda Pastaneleri olarak 30.000 TL nakdi yardımda bulunduk. Her zaman maddi ve manevi olarak katkılarımız devam edecek” dedi.

Van Gönül Dostları Derneği Başkanı Süleyman Çelebi Çomak ise ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, “1982’den beri Vanspor'u yakından takip ediyorum. Vanspor sadece Erol Temel'in, Veysi Gençer'in, Gökhan Hanoğlu'nun takımı değil, tüm Van hakkının takımıdır. Onun için Vanlıyım diyen herkes elini taşın altına koymalı. Çünkü bizim başka Vanspor'umuz yok. İnşallah bu hafta Vanspor şeytanın bacağını kıracak. Alacağı seri galibiyetler ile hâk ettiği yere gelecek” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Vatanını Sevenler Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü İş İnsanı Nurettin Uygar da, “Vanspor bu şehrin takımıdır. İnşallah yarın hepimiz Van Atatürk Stadını hınca hınç doldurarak takımımıza destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2024, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER