Van Güzellik Fuarı 4'üncü kez kapılarını açtı

Türkiye'nin en etkin güzellik fuarlarını organize eden Us Fuar, tarafından gerçekleştirilen 'Van Güzellik Kozmetik Fuarı', düzenlenen törenle kapılarını açtı. Van'da bu yıl 4'üncü kez gerçekleştirilen fuar, sektörün ünlü markalarını ziyaretçilerle buluşturuyor.

Van Güzellik Fuarı 4'üncü kez kapılarını açtı

Van'da Güzellik Fuarı Estetik, güzellik, kişisel bakım ve kozmetik sektörlerine yönelik Türkiye'nin en etkin fuar organizasyonlarına imza atan Us Fuarın, Van'da 4'düncüsünü düzenlediği 'Beauty Life Van' fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Van'da güzellik sektörü 4'üncü kez Van Güzellik Kozmetik Fuarı'nda bir araya geldi. Us Fuar'ın güzellik sektöründeki etkin deneyimiyle gerçekleştirilecek Beauty Life Van Güzellik Kozmetik Fuarı, Van Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Özel showlar ve eğitimlerin de yer aldığı fuarda, medikal, estetik, dermatoloji, kozmetik, makyaj, spa, wellness, fitness, profesyonel tırnak, el ayak, saç bakım, saç kaynak, lazer ve zayıflama ekipman ve ürünleri sergileniyor.

Açılışta konuşan US Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler,  fuarların yerelde ve ulusal çapta ne kadar büyük önem arz ettiğine değinerek, "Fuarları renkli kılan şey; kentin, kendisinin çalıp kendisinin oynaması meselesi değil dışarıdan katılımın ne kadar kıymetli ve değerli olduğudur. Kent ekonomisine ya da kentin sosyal hayatına dış katılımlarla ciddi katkılar sağlandığını görmenin mutluluğu içerisindeyim. Bu fuarlar Van'a ve Van halkına hayırlı olsun diyorum" dedi.

Katılımcılar ise büyük mutluluk ve memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER