Van Güzellik Fuarı yoğun ilgi gördü

Türkiye'nin en etkin güzellik fuarlarını organize eden Us Fuar, tarafından gerçekleştirilen ve 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan Van Güzellik Kozmetik Fuarı, yoğun ilgi gördü. Van'da bu yıl 4'üncü kez gerçekleştirilen fuarda, sektörün ünlü markaları ziyaretçilerle buluşma fırsatı buldu.

Van Güzellik Fuarı yoğun ilgi gördü

Doğu Anadolu'nun en güzel şehirlerinden biri olan Van'da güzellik sektörü 4'üncü kez bir araya geldi. Us Fuar'ın güzellik sektöründeki etkin deneyimiyle kapılarını açan Beauty Life Van Güzellik Kozmetik Fuarı, 02-04 Haziran 2024 tarihleri arasında Van Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Van'da Güzellik Fuarı Estetik, güzellik, kişisel bakım ve kozmetik sektörlerine yönelik Türkiye'nin en etkin fuar organizasyonlarına imza atan Us Fuarın, Van'da 4'düncüsünü düzenlediği 'Beauty Life Van' fuarı 4 gün boyunca yoğun bir şekilde ziyaret edildi.

Van'da güzellik sektörü 4'üncü kez Van Güzellik Kozmetik Fuarı'nda bir araya geldi. Us Fuar'ın güzellik sektöründeki etkin deneyimiyle gerçekleştirilen Beauty Life Van Güzellik Kozmetik Fuarı, Van Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırladı.

Özel showlar ve eğitimlerin de yer aldığı fuarda, medikal, estetik, dermatoloji, kozmetik, makyaj, spa, wellness, fitness, profesyonel tırnak, el ayak, saç bakım, saç kaynak, lazer ve zayıflama ekipman ve ürünleri ziyaretçilerle buluştu.

"FUARIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ"

Fuar sonrası değerlendirmelerde bulunan US Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler,  fuarların yerelde ve ulusal çapta büyük bir önem arz ettiğini belirterek, "Beauty Life Van Güzellik Kozmetik Fuarı'ımızın bu yıl dördüncüsü gerçekleştirdik. Öncelikle fuarımıza 4 gün boyunca yoğun bir şekilde ilgi gösteren Van halkına teşekkür ediyorum. Aslında fuarları renkli kılan şey; kentin, kendisinin çalıp kendisinin oynaması meselesi değil dışarıdan katılımın ne kadar kıymetli ve değerli olduğudur. Kent ekonomisine ya da kentin sosyal hayatına dış katılımlarla ciddi katkılar sağlandığını görmenin mutluluğu içerisindeyim. Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz fuarımız yine önceki yıllardaki gibi renkli geçti. Fuarımız yoğun ilgi gördü diyebiliriz. Özel showlar ve eğitimlerin de yer aldığı fuarımızda, medikal, estetik, dermatoloji, kozmetik, makyaj, spa, wellness, fitness, profesyonel tırnak, el ayak, saç bakım, saç kaynak, lazer ve zayıflama ekipman ve ürünleri ziyaretçilerimizle buluştu. Vatandaşlarımızın yanı sıra doktorlar, dermatologlar, güzellik uzmanları, kuaförler, estetik güzellik merkezleri temsilcileri de fuarımızı ziyaret etti. Bir kez daha fuarımızı ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER