Van Star Masterler harekete geçti

Eski Vanspor'lu ve amatör futbolcular Van Star Masterler takımını kurup, 1974 Vanspor'u da bünyesine aldı. Van Star Master takımını kurarak, 1974 Vanspor Amatör takımını da bünyesine alan eski Vanspor'lu ve amatör futbolcular 27 Ekim'de Antalya'da yapılacak uluslararası turnuvaya katılacak.

Van Star Masterler harekete geçti

Van Star Masterler Başkanlığını İbrahim Koç, Başkan yardımcılığını Barış Meriç, Teknik direktörlüğünü Bengin Çakay üstlenirken, 1974 Vanspor Kulüp Başkanlığını ise Kenan Yağız üstlendi.

27 Ekim'de Antalya'da yapılacak uluslararası müsabakalara katılacak olan Van Star Masterler takımı bir yandan hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan ise 1974 Vanspor Amatör Futbol Takımını tüm kategorilerde lige hazırlamak için çalışmaları sürdürüyor.

KOÇ: "GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

Konuyla ilgi açıklamalarda bulunan Van Star Masterler Başkanı İbrahim Koç, "Geçmişte birlikte yeşil sahalarda ter döktüğümüz arkadaşlarımızla bir araya gelerek Van Star Masterler takımını kurma kararı aldık. Sadece bu kararla yetinmedik. Bilgi ve birikimlerimizle futbol tutkunu gençlerimize ve çocuklarımıza destek olmak ve onları geleceğe hazırlamak içinde 1974 Vanspor takımını da bünyemize aldık. Önümüzdeki süreçte tüm kategorilerde lige çıkmak için hazırlıklarımız devam ediyor. Artık 1974 Vanspor Futbol Takımı Van Masterler ailesinin kulübüdür. Güzel işlere imza atacağız" dedi.

ÇAKAY: "GİZLİ KALMIŞ YETENEKLERİ ÜLKE FUTBOLUNA KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Van Star Masterler Teknik Direktörü Bengin Çakay, futbolun içinden gelen arkadaşlarıyla çok güzel bir ekip oluşturduklarını belirterek, "Van Star Masterler ailesini oluşturduk. Bu aileyi de 1974 Vanspor kulübünü de bünyemize alarak güçlendirdik. Van Star Masterler ailesi olarak 1974 Vanspor takımını yeniden canlandırarak kendimiz için değil, geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gizli kalmış yetenekleri il ve ülke futboluna kazandırmak için çalışacağız" diye konuştu.

MERİÇ: "VAN FUTBOLUNA GÜZELLİKLER KATACAĞIZ"

Van Star Masterler Başkan yardımcısı Barış Meriç ise, "Bu kentin futboluna emek vermiş arkadaşlarımızla bir araya gelerek güzel bir işe imza atık. İnanıyorum ki hem Van Star Masterler ailesi ve hem de 1974 Vanspor Kulübü olarak Van futboluna güzellikler katacağız" ifadelerini kullandı.

"1974 VANSPOR KULÜBÜNÜ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ"

Van Star Masterler tarafından alınan ortak kararla 1974 Vanspor Kulüp Başkanı seçilen Kenan Yağız, hep beraber kulübü yeniden ayağa kaldıracaklarını belirterek, "Öncelikle beni bu göreve layık gören arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki birlikte 1974 Vanspor Kulübünü yeniden ayağa kaldıracağız ve canlandıracağız. Van Star Masterler olarak tüm kategorilerde takımı lige hazırlamak için büyük bir çalışma içerisindeyiz. Bu çerçevede büyük bir özveriyle ve heyecanla çalışıyoruz. İnanıyorum ki birçok gizli kalmış yetenekli cevherleri gün yüzüne çıkaracağız" dedi.

27 Ekim'de Antalya'daki Uluslararası arası turnuvaya katılacak olan Van Star Masterler ekibinde; İbrahim Koç, Bengin Çakay, Barış Meriç, Kenan Yağız, Ergin Çiftçi, İbrahim Çavuşoğlu, Volkan Sartık, Selim Avcı, Davut Kaçmaz, Salih Taşçı, Ayhan Keve, Serkan Kara, Sercan Bahçe, Hakan Çamuşcu, Emin Çallı, Hakan Solmaz, Emrah Uğurlu, Miraç Akgün, Hakan Eldek, Ender Güven, Şenol Dağ, Gökhan Şen, Eray Utuş ve Enver Çiftçi yer alıyor.

Turnuvanın ardından Van'a dönecek olan Van Star Masterler ekibi, 1974 Vanspor'un hazırlıklarını tamamlayacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: SALİH DENİZ

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2024, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER