Van’da 114 düzensiz göçmen yakalandı

Van’da jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda 114 düzensiz göçmen yakalanırken, 13 organizatör hakkında da yasal işlem yapıldı.

Van’da 114 düzensiz göçmen yakalandı

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca “Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti” faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, “20-26 Kasım 2023 tarihleri arasında İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde cumhuriyet başsavcılıkları koordinesinde göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde toplam 25 olayda 114 düzensiz göçmen şahıs yakalanmış, 13 organizatör hakkında yasal işlem yapılmıştır” denildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2023, 11:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bu  kaçaklar  endişe verici
Bu kaçaklar endişe verici - 8 ay Önce

Afganistan boşalıyor. Kaçak girişler her ay devam ediyor. İnsan kaçakçıları bu ülkenin, bu şehirlerimizin canına okudu, bu ülkeye yazık edildi. Ülkemize giren şu yüz binlerce, milyonlarca Asyalı, Orta Doğulu, şuralı buralı kaçağa iyi bakın. Şu fotoğraftaki vasıfsız kılıklılara çok iyi bakın. Dünya ile yarışacak bu ülkeye bu kılıksız, vasıfsız yüz binlerce, milyonlarca yığın ne katacak? İnsan kaçakçılığı inanın vatana ihanettir, millete ihanettir, toplumu, huzuru, güvenliği ve geleceğimizi dinamitlemektir. Fotoğraftakilere iyi bakın. Bunlardan bir milyon da olsa bu ülkeye ne katacak? Doğru mu bu göç, bu akış, bu giriş?

SIRADAKİ HABER