Van’da Filistin yararına kermes düzenlenecek

Van’da İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'ye destek amacıyla kermes düzenlenecek.

Van’da Filistin yararına kermes düzenlenecek

Van Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından organize edilen kermes, yarın saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Beşyol Meydanı Filistin Dayanışma Çadırı’nda düzenlenecek olan kermeste elde edilecek olan tüm gelirler, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile Filistin’deki mazlumlara ulaştırılacak.

Van Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı ile Türkiye Diyanet Vakfı organizasyonunda düzenlenecek olan kermesle ilgili yapılan açıklamada, “İşgalci İsrail, sivil katliamlarına devam ediyor. 7 Ekim’den beri süren bombardıman sonucu abluka altında olan Gazze Şeridi’nde birçok sivil yerleşim yeri büyük bir yıkıma uğradı. Filistinli kardeşlerimiz yardım bekliyor. Kermeste elde edilecek olan tüm gelirler, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile Filistin’deki mazlum kardeşlerimize ulaştırılacaktır. Kermesimizin 09 Mart Cumartesi günü (yarın) 09.00-17.00 saatleri düzenlenecektir. Tüm Van halkını kermesimize bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2024, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER