Van'da PTT'nin kuruluşunun 183. yıl dönümü kutlandı

Van'da PTT'nin 183. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Van'da PTT'nin kuruluşunun 183. yıl dönümü kutlandı

PTT Başmüdürü İlhan Yaman ve beraberindekiler, PTT Merkez Müdürlüğü'nde basın mensupları ile buluştu. Başmüdür İlhan Yaman, basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği sohbette PTT çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

Van PTT Başmüdürü İlhan Yaman, müdürlükte düzenlenen etkinlikte, 183. müşteri olan Tayyar Yiğit'e Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla hazırlanan çeşitli hediyeler verdi.

"VAN PTT OLARAK BUGÜNDEN DAHA İYİ YARINLAR İÇİN ÇABALIYORUZ"

1840 yılında kurulan posta telgraf teşkilatının 183. Yıl dönümünü kutladıklarını belirten Müdür Yaman, "Burada arkadaşımız 183. Müşterimiz olduğu için kendilerine hediye takdim ettik. İnşallah daha nice 183'ler göreceğiz. Kurumumuz kendini güncelleyen, dengeyi tutan, devletimize KDV sağlayan, kalite arttıran bir kurum öncülüğünü hala devam ettiriyor ve her gün arttırarak devam edecek. Van PTT olarak bugünden daha iyi yarınlar için Cumartesimizi, Pazarımızı, gecemizi, gündüzümü katıyoruz. Arkadaşlarımızla beraber bu çalışmaları yapıyoruz. PTT her zaman daha iyi, PTT iyi Türkiye iyi" ifadelerini kullandı.

183. müşteri Zagros Fistan Sahibi Tayyar Yiğit ise, "5 yıldır PTT'yle çalışıyorum. Bana burada gösterilen ilgi ve alakadan dolayı bütün çalışanlara teşekkür ediyorum. 183. Müşteri olduğum için mutlu oldum. Güzel ve değerli bir hediye aldım. 183. Müşteri olmak beni gururlandırdı" dedi.

Çekilen hatıra fotoğraflarıyla etkinlik sona erdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2023, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER