Van'da şarkıcı Bengü'nün konserinde pet şişe fırlatıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali'nde Van'da konser veren Bengü, katılımcılar tarafından protesto edildi.

Van'da şarkıcı Bengü'nün konserinde pet şişe fırlatıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığının Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin son durağı Van oldu.

Dün gece Van Kültür Yolu Festivali kapsamında konser veren Bengü, konser sonunda iddiaya göre, "Ne Mutlu Türküm Diyene" dedi.

Bengü'nün bu sözleri ise bir grup seyirci tarafından protesto edildi. Konserin sona ermesiyle birlikte sahneye çok sayıda pet şişesi fırlatıldı.

Pet şişelerinin atıldığı sahnede görev alanlar ise alanda zor anlar yaşadı.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2024, 09:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Deniz
Deniz - 2 ay Önce

LÜTFEN....Sokak kopeklerinden bıktık artık.her yere mikrop bulaştırıyorlar.hastalıklar arttı.kazalara ve ölümlere sebep olyorlar.Sokak köpekleri yüzünden sokaklarda dolaşamaz olduk.kaç tane çocuk bu saldırılar yüzünden kekekeme oldu biliyor musunuz..Hastanelerin pskiyatri bölümleri vaka dolu.bu çocuklar gelecek hayatlarında kekeme olduğu için travmalar yaşayacak.alay konusu olacak.Uygar ülkelerde sokakta başı boş köpek yok.yeter artık.MASAK RAPORUNA göre köpek maması firmalarının büyük para kazandığı ülkemizde mama lobilerinden para alan sözde sivil toplum,sanatçı,tv ve derneklerin yüzünden saçma bir masum köpek lobisi oluştu..mama parası diye topladıkları paraları kendi zimmetine geçiren bir sürü dernek tespit edildi..eylem yapanlarda bu marjinaller...ne zaman nasıl davranacağı belli olmayan bu VAHŞİ hayvanlar derhal toplanmalı ve temizlenmeli...halk sağlığı ve güvenliği büyük tehdit altında...

SIRADAKİ HABER