Vandallar parklara zarar vermeye devam ediyor

Van- Gevaş yolu üzerinde bulunan Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü önündeki park, vandallar tarafından tahrip edildi. Pislik içinde kaderine terk edilen ve sık sık gündeme getirilmesine rağmen bakım yapılmayan Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü önünde bulunan park, bu kez vandallar tarafından tahribe uğradı.

Vandallar parklara zarar vermeye devam ediyor

Van'ın Edremit ilçesinde bulunan Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü önünde bulunan parkın, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edilmesi tepkilere yol açtı. Bakımsız durumda olan ve kaderine terk edilen park, bu kez vandallar tarafından tahribe uğradı.

Parkta bulunan çardakların büyük bir bölümü kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi. Son olarak bir çardak ise kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılarak, kullanılamaz hale getirildi.

Edremit ilçesindeki Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü önünde bulunan parkın olumsuz görüntüsü vatandaşlar tarafından tepkilere yol açmaya devam ediyor. 

Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar daha çok parklarda zaman geçirmeye başlarken, kent genelindeki parkların bakımsız ve vandallar tarafından tahrip edilmesi tepkilere neden oluyor.

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü önündeki parkta da manzara farklı değil. Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü önündeki parkta, piknik yapan ve çöplerini gelişini güzel atan vatandaşlar, adeta parkı kullanılamaz hale getirmeye devam ediyor.

Çöplerin temizlenmemesi ve parkın bakımsız kalması bölgeyi ziyaret eden duyarlı vatandaşların tepkisine neden olurken, son dönemlerde park, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi.

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü önünde bulunan vandallar tarafından tahrip edilen parkla ilgili açıklamalarda bulunan Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Van Ticaret Borsası Eski Başkanı Vanlı İş Adamı Feridun Irak, "Allah'ın laneti kamu malına zarar verenlerin ve görevini hakkıyla yapmayanın üzerine olsun. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı parkın son hali. Çardakların yarısının yerinde yeller esiyor. Geriye kalanlar parçalanmış. Çimler sararmış. Sahip çıkmadınız, çok yazık" diye konuştu.

Duruma tepki gösteren Vanlılar ise, "Yazık günah, bunu yapanlar neyin kafasını yaşıyor acaba? Beyt-ül maldır bu 80 milyon insanın hakkı var gerçekten çok üzücü", "Bunu yapanlar insan olamaz, binlerce kez lanetliyoruz yapanları" ifadelerine yer verdiler.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2024, 10:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bunu yapan zararlı canlıları bulun
Bunu yapan zararlı canlıları bulun - 1 ay Önce

İNANIN BUNU İNSANLAR YAPMAMIŞTIR. ÇÜNKÜ HİÇBİR İNSAN, HİÇBİR İNSAN EVLADI PARKLARA، AĞAÇLARA, ÇİMLERE, KAMELYALARA, BANKLARA, ÇOCUK OYUN GRUPLARINA, SPOR ALANLARINA, SPOR ALETLERİNE, HALKIN KULLANDIĞI ORTAK KULLANIMLARA ASLA ZARAR VERMEZ. ÇÜNKÜ İNSAN DENEN TÜR AKIL SAHİBİDİR, DOĞRU İLE YANLIŞI AYIRT EDER, İYİ İLE KÖTÜYÜ AYIRT EDER, İNSAN DENEN TÜR VİCDANLIDIR, MANTIKLIDIR, BİLİNÇLİDİR, MEDENİDİR, GÖRGÜLÜDÜR, SAYGILID>R, İNSANLARA DA, HAYVANLARA DA، ÇEVREYE DA, DOĞAYA DA SAHİP ÇIKAR, ASLA ZARAR VERMEZ. AMA İNSAN OLMAYANDAN TÜM KÖTÜLÜKLER BEKLENİR.

Ne olacak bu Van'ın sonu?
Ne olacak bu Van'ın sonu? - 1 ay Önce

Yeryüzünde bunu yapabilecek kadar insanlıktan çıkmış aşağılık mahluklarda mı var? Ve ne yazık ki her defasında bu haberler sadece Van haber sitelerinde çıkıyor. 81 ilde, 973 ilçede bunu yapan aşağılık mahluklar neden sadece Van'da çıkıyor?

SIRADAKİ HABER