Vangölüspor ilk mağlubiyetini aldı

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Vangölü Sportif Faaliyetler, ligin ikinci hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'a 1-0 mağlup olarak ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

Vangölüspor ilk mağlubiyetini aldı

Sezonun ilk maçında sahasından Doğubayazıt Futbol Spor Kulübü'yle karşı karşıya gelen ve sahadan 4-1 gibi farklı bir skorla galip gelen Vangölü Sportif Faaliyetler, ligin ikinci hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'a 1-0  oldu.

Merzan Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Mehmet Taşdemir, Miraç Kızılkaya, Fatih Tizci ve Murat Kum hakem dörtlüsü yönetti.

Kıyasıya geçen maçta Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor, Van temsilcisini 1-0 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Rakibine 1-0 mağlup olan Vangölüspor ise ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu.

Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda ise sahasında konuk ettiği Yeşil Vartospor'u 2-0 mağlup eden Kızıltepe 47 Spor, 6 puan +6 averajla liderlik koltuğuna otururken, sahasında Batman Kayraspor'u 3-0 mağlup eden Diyarbakırspor ise 6 puan +5 averajla ikinci sırada yer aldı.

Deplasmanda karşılaştığı Doğubayazıt Futbol Spor Kulübü'nü 2-0 mağlup eden 12 Bingölspor, 6 puan +3 averajla üçüncü sırada yer alırken, Vangölüspor'u 1-0 mağlup eden Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor ise 6 puan +2 averajla dördüncü sırada yer aldı.

Sahasında Erangispor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Şırnak Petrolspor, 4 puan +5 averajla beşinci sırada yer alırken, evinde Sur Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Bitlis Özgüzelderespor ise 4 puan +2 averajla altıncı sırada yer aldı.

Vangölüspor 3 puan +2 averajla yedinci sırada yer alırken, evinde Iğdır Esspor'u 1-0 mağlup eden Kurtalanspor ise 3 puanla sekizinci sırada yer aldı.

Sur Belediyespor 1 puan -1 averajla dokuzuncu sırada yer alırken, Yeşil Vartospor ise 1 puan -2 averajla onuncu sırada yer aldı.

Grupta Batman Kayraspor, Doğubayazıt Futbol SK, Iğdır Esspor ve Erganispor ise henüz puanla tanışamayan takımlar oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2024, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER