Van'ın en yaşlı ebesi sağlık sorunları yaşıyor

Van'ın Tuşba İlçesi Beyüzümü Mahallesi'nde yaşayan 105 yaşındaki Esmer Coşar isimli yaşlı kadın son zamanlarda sağlık sorunu yaşıyor. Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya ve Yardımcısı İlhami Dalgın, aynı zamanda kendilerinin ebesi olan Esmer Coşar'ı ziyaret etti.

Van'ın en yaşlı ebesi sağlık sorunları yaşıyor

Van'ın en yaşlı isimlerinden biri olan ve Beyüzümü Mahallesi'nde ikamet eden 105 yaşındaki Esmer Coşar, son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyor.

BBP Tuşba İlçe Başkanı Yusuf Coşar'ın annesi olan ve bir dönemler ebelik yapan Esmer Coşar, annesinin Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünü hatırladığını söyleyerek, "Annem uzun yıllar ebelik ve hekimlik yaptı. Yine kırık ve çıkıkçı olarak bilinir. Yaşı itibariyle çok eski cumhurbaşkanları, başbakanlar ve bakanları hatırlar. Hatta annem bizlere,  ülkemizin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünü hatırladığını söyler. Atatürk'ün ölümünde uzun bir süre yas tuttuğunu belirtiyor. Bu aralar biraz hastalığı nüksetti. Sağ olsun partimizin İl Başkanı Mevlüt Kaya ve Başkan Yardımcısı İlhami Dalgın, annemi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu" ifadelerini kullandı.

BBP İl Başkanı Mevlüt Kaya ve Yardımcısı İlhami Dalgın ise Van'ın en yaşlı ebesine uzun ve sağlıklı ömürler dileyerek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER