Vanlı Antrenör Belli, Bitlis Özgüzelderespor'dan ayrıldı

Van'da ve farklı spor kulüplerinde uzun süre profesyonel futbolculuk hayatı olan, daha sonra belli takımlarda teknik direktörlük yapan Oktay Belli, geçtiğimiz günlerde teknik direktör olarak anlaştığı BAL ligi takımlarından Bitlis Özgüzelderespor ile fikir ayrılıkları yüzünden ayrıldığını açıkladı.

Vanlı Antrenör Belli, Bitlis Özgüzelderespor'dan ayrıldı

Daha önce Van'da çeşitli futbol okullarında teknik sorumluluk görevi yapan, bazı amatör takımları çalıştıran Oktay Belli, yine bölgesel amatör lig takımlarını çalıştırmıştı.

Vanlı Teknik Direktör Oktay Belli, 2024-2025 futbol sezonu için hedefi şampiyonluk olan ve Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bitlis Özgüzelderespor'la geçtiğimiz günlerde el sıkışmıştı.

Vanlı Antrenör Belli, gelinen noktada fikir ayrılıkları yüzünden Bitlis Özgüzelderespor'dan karşılıklı anlaşarak dostane bir şekilde ayrıldığını açıkladı.

2001-2004 yılları arasında Süper Lig ekibi Gaziantepspor'da forma giyen, ardından başka takımların formasını terleten Oktay Belli,  son yıllarda ise çeşitli takımlarda antrenörlük yaptı.

Vanlı Teknik Direktör Oktay Belli, 2018 yılında Ağrı Patnospor'u yenilgisiz ve gol yemeden şampiyon yapmayı başarmıştı.

Bitlis Özgüzeldere Futbol Kulübü'ndeki ayrılığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Belli, "Spor Kamuoyuna: 21.08.2024 tarihinde bölgemiz BAL ligi takımlarından Bitlis Özgüzeldere Futbol Kulübüyle anlaşmıştık. Gelinen nokta itibari ile fikir ayrılıkları yüzünden dostane bir şekilde ayrılmış bulunmaktayım. Bu kısa süreçte bana gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Aydınlar Belde Belediyesi Başkanı ve Kulüp Fahri Başkanı Sayın İbrahim Ergün Beyefendiye, Başkan Vekili Sayın Aslan Süphanoğlu Beyefendiye çok teşekkür ederim. Bu kararımın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diler, bundan sonraki süreçte Bitlis Özgüzeldere Futbol Kulübü'ne başarılar dilerim. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2024, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER