Vanlı futbolcu Diyarbekirspor'la anlaştı

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan ve Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde hafta sonu oynayacağı Derince Belediyespor maçının çalışmalarını hazırlıksız bir şekilde sürdüren Vanspor'da transfer hareketliliği devam ediyor. Bu kapsamda Vanspor'un alt yapısında yetişen Yusuf Şengüler, 2. Lig ekiplerinden Diyarbekirspor'a kiralandı.

Vanlı futbolcu Diyarbekirspor'la anlaştı

Sezon öncesi transfer çalışmalarında büyük yol kat eden ve önemli futbolcuları kadrosuna kadar Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde, ligin ilk maçında Pazar günü saat 16.00'da sahasında oynayacağı Derince Belediyespor maçının hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla birlikte Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Vanspor, 3 günlük iznin ardından toplandığı Van'da lig çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, bir yandan da lige sıkı bir şekilde hazırlanmaya çalışıyor. 2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, ligde başarılı bir grafik çizmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan Vanspor'da bir yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda şu ana kadar iç ve dış transferde 24 futbolcuyu renklerine bağladı.

İç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan, Cantuğ Temel ve Erdem Seçgin'le anlaşma sağlayan Vanspor, dış transferde ise şu ana kadar Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Massis Gülük, Devrim Taşkaya, Ayberk Kaygısız, Eren Albayrak, Bekir Can Kara, Mert Örnek, Yusuf Abdioğlu, Batuhan Kör, Muhammet Ensar Çavuşoğlu, Onur Özcan ve Kurtuluş Yurt'u kadrosuna kattı.

Son olarak Onur Özcan ve Kurtuluş Yurt'un takıma katılmasıyla birlikte önemli eksikliklerini gideren Vanspor, transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlamış oldu. Teknik Direktör Tahsin Tam'ın raporu doğrultusunda hareket eden Vanspor'un, orta sahaya bir takviye daha yapması bekleniyor.

Van temsilcisi bu kapsamda bu sezon kadroda fazla şans bulması beklenmeyen Yusuf Şengüler'i kendi grubunda mücadele eden Diyarbekirspor'a kiraladı.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Siirt İl Özel İdarespor'a kiralanan Yusuf Şengüler, bu sezon ise Diyarbekirspor formasını terletecek.

YUSUF ŞENGÜLER KİMDİR?

2003 yılında Van'da dünyaya gelen Yusuf Şengüler, futbol kariyerine Vanspor altyapısında başladı. Akabinde ortaya koyduğu başarılı performansa A takıma yükselme başarısı gösteren Yusuf Şengüler, zaman zaman forma şansı buldu.

Kariyerinde 27 resmi maçta forma giyen Yusuf Şengüler, toplamda 810 dakika sahada kaldı.

Ligin ilk devresinde Vanspor formasıyla sadece 2 resmi karşılaşmada forma şansı bulan genç futbolcu Yusuf Şengüler, bu periyotta 117 dakika sahada kaldı.

Devre arasında ise Siirt İl Özel İdarespor'a kiralanan Yusuf Şengüler, Siirt temsilcisinin formasıyla 10 resim maçta forma şansı buldu. 377 dakika sahada kalan Yusuf Şengüler, gol ve asist katkısında bulunamadı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2024, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER