Vanlı Gazeteci Ali İhsan Öztürk ödülleri topladı

Bugüne dek birçok fotoğraf yarışmasında çok sayıda ödüller elde eden Vanlı Gazeteci ve Foto Muhabiri Ali İhsan Öztürk, Arbella 13. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’ndan da ödüllerle döndü. Dünyanın farklı ülkelerinden fotoğrafçıların yarıştığı ve 8 bine yakın fotoğrafın yer aldığı yarışmada Ali İhsan Öztürk, birincilik ödülünün yanı sıra, iki adet mansiyon ödülü, bir adet sergileme ve en iyi fotoğrafçı ödülü elde etti.

Vanlı Gazeteci Ali İhsan Öztürk ödülleri topladı

Van’da gazetecilik mesleğine 2003 yılında Bölge Gazetesi’nde başlayan, muhabirlik ve yazarlık yapan Ali İhsan Öztürk, daha sonra İhlas Haber Ajansı ve Anadolu Ajansı’nda foto muhabirlik yapmanın yanı sıra, doğa fotoğrafçılığı dalında da kendini yetiştirdi.

Ruters Haber Ajansı’nın da muhabirliğini yapan Ali İhsan Öztürk, bugüne dek çok sayıda fotoğraf yarışmasında ödüller elde etti.

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi de olan Ali İhsan Öztürk, Arbella 13. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda da farklı kategorilerde ödüller aldı.

Öztürk, söz konusu yarışmada 1 birincilik elde ederken, 2 mansiyon ödülü elde etti. Bir adet sergileme ödülü alan Öztürk, en iyi fotoğrafçı ödülünün de sahibi oldu.

Gazetemize duygularını dile getiren Ali İhsan Öztürk, böylesi ödülleri bir Vanlı fotoğrafçı olarak almanın gururunu yaşadığını belirtti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2023, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER