Vanlı öğretmen ve öğrencilerden resim sergisi

Van Ahmed-i Hani Anadolu Lisesi'nde resim öğretmeni olarak görev yapan Kaan Karabulut ve görsel sanatlar öğretmeni Nilgün Kızıltaş'ın resim sergisi yoğun ilgi görüyor.

Vanlı öğretmen ve öğrencilerden resim sergisi

İpekyolu Atatürk Kültür Merkezi'nde dün açılan ve 3 gün boyunca devam edecek olan resim sergisi, ilk günden yoğun ilgi gördü.

Van Ahmed-i Hani Anadolu Lisesi'nde resim öğretmeni olarak görev yapan Kaan Karabulut ve görsel sanatlar öğretmeni Nilgün Kızıltaş'ın açmış olduğu resim sergisinde, öğrencilerin eserleri ile birlikte yapmış olduğu 125 eser yer alıyor.

Karma resimlerinden oluşan resim sergisi, İpekyolu Atatürk Kültür Merkezi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sergide, farklı tekniklerle yapılmış 125 eser yer aldı.

Dün kapılarını açan resim sergisi 3 gün boyunca sanatseverleri ağırlayacak.

"SERGİMİZDE 125 ESER SERGİLENİYOR"

Resim sergisiyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Resim Öğretmeni Kaan Karabulut, "Ahmed-i Hani Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizle birlikte bir resim sergisi hazırladık. Bu sergi süreci bir eğitim-öğretim yılı boyunca devam ediyor. Öğrencilerimizin büyük emeği ve benim de fırça darbelerim ile güzel çalışmalar yaptık. Öğrencilerimizle birlikte yapmış olduğumuz eserleri burada sergiliyoruz. Sergimiz 3 gün boyunca sanatseverlerle buluşacak. Bu anlamda bütün sanatseverleri sergimizi ziyaret etmeye bekliyoruz. Sergimizde 125 eser sergileniyor. Sergimizin ana teması, Van'ın eski evleri, eski camileri, Van sokakları, kilim dokuyan kadınlar, köy resimlerinden oluşuyor. Hiçbir çalışmamız kopya değil. Sergimiz kendi orijinal ve özgün olarak yaptığımız çalışmalardan oluşuyor" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2024, 23:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER