Vanspor- Ankaraspor maçının bilet fiyatları belli oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, yarın sahasında saat 15.00'te ligin güçlü takımlarından Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı- Siyahlı mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı maçta bilet fiyatları da belli oldu.

Vanspor- Ankaraspor maçının bilet fiyatları belli oldu

Vanspor Futbol Kulübü yönetimi yarınki önemli maç için bilet fiyatlarını 20 TL olarak belirledi. Taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen zorlu mücadele yarın saat 15.00'te başlayacak.

Ankaraspor maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulunan Vanspor Futbol Kulübü, maça gelecek olan taraftarların biletlerini stadyum önündeki gişelerden temin edilebileceğini duyurdu.

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, yarın evinde ligin güçlü takımlarından Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı ve 2-2 berabere kaldığı Karacabey Belediyespor karşısında önemli 2 puan kaybeden Van temsilcisi, taraftarının da desteğiyle Ankaraspor'u mağlup etmek istiyor.

Tüm gözlerin çevrildiği zorlu maçın kıyasıya mücadeleye sahne olması bekleniyor. Vanspor taraftarlarının yoğun ilgi göstermesi beklenen maçta, iki takım da 3 puan için mücadele edecek.

Haftayı boyunca Ankaraspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Kırmızı- Siyahlı takımda tek hedef galibiyet.

Bilet fiyatlarıyla ilgili kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Bu hafta evimizde oynayacağımız Ankaraspor maçının bilet fiyatları tüm tribünler için kulübümüz tarafından 20 TL olarak belirlenmiştir" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER