Vanspor, Belediye Derince'yi konuk ediyor

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, yarın saat 14.00'te ligin ilk maçında evinde Belediye Derincespor ile karşı karşıya gelecek. Seyircisinden yoksun sahaya çıkacak olan Vanspor, ilk maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Vanspor, Belediye Derince'yi konuk ediyor

Sezon öncesi yaptığı önemli transferle dikkatleri üzerine çeken Vanspor, yarın saat 14.00'te sahasında Belediye Derincespor'u konuk edecek. Ligin ilk maçında sahaya taraftarından yoksun çıkacak olan Vanspor, galibiyetle ayrılmak istiyor.

Yarın Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayacak olan zorlu karşılamada, iki takımda galibiyet hedefliyor. Hafta boyunca yoğun bir çalışma yapan Vanspor, sahasında kazanarak, lige galibiyetle başlamak istiyor.

Bu sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, kentteki 1. etap kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra 2 Ağustos'ta toplandığı Kayseri kampını da 15 Ağustos'ta tamamlamıştı. 3 günlük aranın ardından yeniden Van'da toplanan Van temsilcisi, yarın oynayacağı Belediye Derincespor maçının hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Sezon öncesi transfer çalışmalarında büyük yol kat eden ve önemli futbolcuları kadrosuna kadar Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde, Belediye Derincespor nazırlıklarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor.

Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla birlikte Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde ikinci etap kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra Van'da toplanan Vanspor, ilk lig maçında sahasında karşılaşacağı Belediye Derincespor çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, bir yandan da lige sıkı bir şekilde hazırlandı. 2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, ligde başarılı bir grafik çizmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdü.

22 Temmuz Pazartesi günü toplanan ve Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde çalışmalarını tamamlayan Vanspor, 2 Ağustos Cuma günü ise ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında toplandığı Kayseri'de, ikinci etap kamp çalışmalarını 15 Ağustos'ta tamamladı.

Kayseri'de yaptığı kampta yoğun bir hazırlık dönemi geçiren ve burada 3 hazırlık maçı yapan Vanspor, 15 Ağustos'ta ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlamıştı. 3 günlük iznin ardından hafta başı yeniden Van'da toplanan Vanspor, 1 Eylül'de oynayacağı Belediye Derincespor maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdü.

İkinci etap kamp çalışmaları kapsamında Kayseri'de 3 hazırlık maçı oynayan Van temsilcisi,  Osmaniyespor FK'yı 3-0 mağlup ederken, Kayserispor'a ise 3-1 mağlup olmuştu. Kırmızı- Siyahlı takım son hazırlık maçında ise Adana 01 Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kalmıştı.

Son hazırlık maçında ise Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Ağrı 1970 Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen Vanspor, rakibini Masis Gülük, Fuat Bavuk, Hasan Bilal ve Devrim Taşkaya'nın attığı gollerle 4-0 mağlup etmesini bildi.

Öte yandan Vanspor'da bir yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda şu ana kadar iç ve dış transferde 24 futbolcuyu renklerine bağladı. Van ve Kayseri'de yapılan kamplarda beklenen performansı ortaya koyamayan Alpay Koçaklı, Abdulcebrail Akbulut ve Yunus Emre Yalçın ile yollarını ayıran Vanspor, bazı mevkilere takviye yapmak için birçok futbolcu ile görüşmelerini sürdürüyor.

İç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak,  Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan, Cantuğ Temel ve Erdem Seçgin'le anlaşma sağlayan Vanspor, dış transferde ise şu ana kadar Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Massis Gülük, Devrim Taşkaya, Ayberk Kaygısız, Eren Albayrak, Bekir Can Kara, Mert Örnek, Yusuf Abdioğlu, Batuhan Kör, Muhammet Ensar Çavuşoğlu, Onur Özcan ve Kurtuluş Yurt'u kadrosuna kattı.

Son olarak Onur Özcan ve Kurtuluş Yurt'un takıma katılmasıyla birlikte önemli eksikliklerini gideren Vanspor, transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlamış oldu. Teknik Direktör Tahsin Tam'ın raporu doğrultusunda hareket eden Vanspor'un, orta sahaya bir takviye daha yapması bekleniyor.

Orta saha için birkaç futbolcuyla görüşme halinde olan Van temsilcisi, bu transferleri yarın oynayacağı Belediye Derincespor maçından önce açıklaması bekleniyor. Teknik Direktör Tahsin Tam'ın sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren transfer komitesi, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda yarın saat 14.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan mücadeleyi; Hakan Ülker, Kurtuluş Aslan, İbrahim Ethem Potuk ve Engin Atmaca hakem dörtlüsü yönetecek. 

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Öte yandan grupta oynanacak olan diğer maçlarda, Menemen FK sahasında Yeni Mersin İdmanyurdu'nu konuk ederken, Arnavutköy Belediyesi FSK ise sahasında Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Ankara Demirspor sahasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, Giresunspor ise evinde Nazilli Belediyespor A.Ş. ile karşılaşacak.

Elağıspor sahasında Karaman FK ile karşı karşıya gelirken, Merkür Jet Erbaspor ise Bucaspor 1928'i misafir edecek.

Motolux 68 Aksarayspor evinde Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile karşılaşırken, Somaspor ise Diyarbekirspor'u konuk edecek.

Bu sezon Beyaz Gruba göre nispeten kolay bir gruba düşen Vanspor'un bu sezon ortaya koyacağı performans merak ediliyor.

Öte yandan Vanspor'la birlikte Kırmızı Grupta mücadele edecek olan, Arnavutköy Belediyespor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri, Diyarbekirspor, Elazığspor, Giresunspor, Erbaspor, Yeni Mersin İdmanyurdu, Karaman FK, Serik Belediyespor, 68 Aksaray Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Bucaspor, Menemen FK, Somaspor, Ankara Demirspor, Karacabey Belediyespor ve Belediye Derincespor takımları da çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2024, 15:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haydi canlar
Haydi canlar - 2 hafta Önce

Haydi gençler bütün Van'a, gruptaki bütün takımlara ve onların taraftarlarına, tüm spor kamuoyuna kalitenizi,takım ruhunuzu, profesyonelliğinizi ve başarınızı gösterin. Göl yemeyin ve bu maçı bol golle bitirip ses getirin. Hepinize sevgiler,başarılar,sağlıklı ve güzel yarınlar ..

HAYDİ GÖRELİM SİZİ
HAYDİ GÖRELİM SİZİ - 2 hafta Önce

Takımdan beklenti çok büyük. "Van Spor'un tek rakibi Van Spor" denildi. O halde ilk maçta hayal kırıklığı yaratmayın. Tüm Van halkı Pazar günü saat 14.00'te ekranları başında takımını izleyecek. 90 dakika akılcı, hırslı, paslı, teknik, atak, baskılı ve üstün oynayın. Herkese "BU SENEKİ VAN SPOR İŞTE BUDUR." dedirtin.

SIRADAKİ HABER