Vanspor, Burak’la devam kararı aldı

2024-2025 futbol sezonunda yine ikinci ligde yoluna devam edecek olan Vanspor, iç transferde gelecek sezon takımda tutmayı düşündüğü futbolcularla anlaşmaya devam ediyor. Van temsilcisi, iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere ve Kerem Çağatay’ın ardından, Burak Kavlak’la da anlaşmaya vardı.

Vanspor, Burak’la devam kararı aldı

18 Temmuz Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongrede yeni kulüp başkanı olması beklenen Erol Temel, başarılı savunma oyuncu Burak Kavlak ile görüşerek kendisini yeniden Kırmızı- Siyahlı renklere bağladı.

2023-2024 futbol sezonunda başında Yeni Malatyaspor’dan transfer edilen ve Vanspor formasıyla savunmada önemli işlere imza atan Burak Kavlak, gelecek sezon da Kırmızı- Siyahlı forma için mücadele edecek.

Bu sezon yeniden Vanspor formasını terletecek olan Burak Kavlak’ın önemli bir başarı ortaya koyması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 35 resmi maçta forma giyen Burak Kavlak, 3 gol katısında bulunurken, 1 asist yaptı. 3 bin 8 dakikada sahada kalan Burak Kavlak, bu periyotta 7 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

Transferle ilgili Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Kulübümüz 2024-2025 sezonu planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen başarılı futbolcu Burak Kavlak ile yeniden anlaşma sağlamıştır. Yeni sezonda futbolcumuz Burak Kavlak’a başarılar diler, camiamız için hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi.

Vanspor, 18 Temmuz Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongre öncesi iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay ve Burak Kavlak’la yeniden anlaşırken, dış transferde ise son olarak Kırşehir Futbol Spor Kulübü formasını terletene Sergen Yatağan ile anlaşmaya vardı.

BURAK KAVLAK KİMDİR?

1996 yılında Malatya'da dünyaya gelen ve doğduğu şehirde futbol yaşantısına başlayan Burak Kavlak, Yeni Malatya U19, Sandıklıspor, Dersimspor, 12 Bingölspor, Elaziz Belediyespor, Karakoçan FK, Yeni Malatyaspor, Esenler Erokspor takımlarında forma giydi.

Kariyerinde 179 resmi maçta görev alan Burak Kavlak, 16 gol katkısında bulundu. Burak Kavlak bu periyotta 50 sarı kart görürken, 4 sarı kart gördü. 13 bin 840 dakika sahada kalan Burak Kavlak, stoper, ön libero ve santrafor bölgesinde oynayabiliyor.

2022-2023 futbol sezonunda sezon Yeni Malatyaspor ve Esenler Erokspor takımlarında forma giyen Burak Kavlak, 36 resim maçta görev aldı. Bu periyotta 3 bin 81 dakika sahada kalan Burak, 11 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon  ise Vanspor formasıyla 35 resmi maçta forma giyen Burak Kavlak, 3 gol katısında bulunurken, 1 asist yaptı. 3 bin 8 dakikada sahada kalan Burak Kavlak, bu periyotta 7 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2024, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER