Vanspor'da Menemen hazırlıkları sürüyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı ilk 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Vanspor, ligin beşinci hafta maçında Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda karşılaşacağı lider Menemen Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Vanspor'da Menemen hazırlıkları sürüyor

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1'le geçen, ikinci haftada deplasmanda karşılaştığı Nazillispor'u ise 3-0 mağlup eden Vanspor, üçüncü hafta maçında yine deplasmanda karşılaştığı Giresunspor ile 1-1 berabere kalırken, dördüncü hafta maçında ise sahasında karşılaştığı Elazığspor'a 2-0 mağlup olarak, şampiyonluk yolunda önemli bir yara almıştı.

Cumartesi günü saat 19.00'da oynayacağı zorlu mücadelenin hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yoğun bir tempoda sürdüren ve dün İzmir'e giden Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı lider Menemen FK'yı mağlup ederek, Elazığspor karşısında yaşadığı önemli 3 puanlık kaybı telafi etmek istiyor.

Menemen FK galibiyetiyle puanını 10'a yükseltmek ve kötü gidişata son vermek isteyen Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı lider Menemen FK'yı mağlup etmek istiyor.

Teknik Direktör Tahsin Tam sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Menemen FK maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamladıktan sonra dün İzmir'e giden Vanspor, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Ligde oynadığı ilk dört maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Tahsin Tam'ın öğrencileri, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı lider Menemen FK karşısında 3 puan için mücadele edecek.

Van temsilcisi, hafta sonu oynayacağı zorlu maçı kazanarak, bir sonraki hafta sahasında karşılaşacağı 68 Aksarayspor maçı öncesi moralini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Vanspor ile Menemen FK arasında oynanacak olan zorlu mücadele Cumartesi günü saat 19.00'da Menemen İlçe Stadyumu'nda oynanacak.

Elazığspor karşısında beklenmedik 3 puan kaybeden ve sahadan mağlubiyetle ayrılarak, haftanın kaybeden tek takımı olan Vanspor, Menemen FK'yı mağlup ederek, önemli 3 puan kaybını telafi etmek istiyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Öte yandan grupta oynanacak olan diğer maçlarda, 10 puan +8 averajla ikinci sırada bulunan 68 Aksarayspor sahasında 0 puanla son sırada yer alan Nazillispor'u konuk ederken, 10 puan +5 averajla üçüncü sırada yer alan Elazığspor ise deplasmanda 5 puanla onuncu sırada yer alan Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

Grupta 10 puanla dördüncü sırada yer alan Bucaspor 1928, deplasmanda 8 puanla beşinci sırada yer alan Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, 8 puan +3 averajla altıncı sırada yer alan Ankara Demirspor ise sahasında 0 puanla on yedinci sırada yer alan Yeni Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.

7 puanla sekizinci sırada yer alan Karacabey Belediyespor, deplasmanda 1 puanla on altıncı sırada yer alan Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelirken, 6 puanla dokuzuncu sırada bulunan Arnavutköy Belediyespor ise sahasında 1 puanla on beşinci sırada bulunan Belediye Derincespor ile karşılaşacak.

4 puanla on birinci sırada yer alan Somaspor sahasında 4 puanla on ikinci sırada bulunan Beyoğlu Yeni Çarşı ile 3 puan mücadelesi verecekken, 3 puanla on üçüncü sırada bulunan Erbaspor ise sahasında 2 puanla on dördüncü sırada yer alan Karaman FK ile karşı karşıya gelecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER